RX6600XT sistem anlık donuyor

xyzmert

Hectopat
Daha fazla  
RX 6600 XT ekran kartım var. Günde 1 defa drop yiyorum. Sistem boştayken ve oyunda oluyor. Görsellerdeki gibi sıcaklık değerlerim normal olmasına rağmen FPS'im düşüyor anlık olarak. Asus servisten gelen yönlendirmeleri de yaptım(arka plan uygulamalarını kapatma vs.) ancak bir türlü sorunun sebebini bulamadım.

Dosya Ekleri

• Filmler ve TV 7.04.2022 01_43_08.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 84
  • Filmler ve TV 7.04.2022 01_43_51.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 86
Sağ olun hocam deneyeceğim.

Kardeşim sorunu çözdün mü? Aynısı bende de oluyor M.2 SSD garantiye gönderdim yenisini gönderdiler yine aynı hatayı aldım. Bir başka çözüm önerileride BIOS sürümünü düşür dediler ama onu yapmadım hala siz sorunu çözdünüz mü?

Yok hocam sorun hala mevcut artık takmamaya başladım ama arada bir oluyor sanırım sıkıntı ekran kartından kaynaklı.

Yok hocam sorun hala mevcut artık takmamaya başladım ama arada bir oluyor sanırım sıkıntı ekran kartından kaynaklı.
Hocam biosun son sürümünü yükleyin sorun çözülecektir sorun tpmden kaynaklı imiş son sürüm bios çözüm

Hocam biosun son sürümünü yükleyin sorun çözülecektir sorun tpmden kaynaklı imiş son sürüm bios çözüm
Hocam şimdi baktım siteden yeni sürüm gelmiş ve AMD fTPM rastgele kekeleme sorununun fixlendiği yazıyor. Yükleyip deneyeceğim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…