Merhaba, ekran kartım ''It Takes Two'' oynarken 86°C gördü. Bu sıcaklık sizce normal mi bana fazla geldi. Youtube de oyun testleri izlerken hep ekran kartları 60-63°C lerde geziniyor çok özeniyorum.
Bakım vakti gelmiş olabilir, yazdayız sıcak olabilir fakat bu kadarı normal değil. Kasa yerde mi yani etrafı kapalı mı ona da bağlı olabilir. En son ne zaman bakım yapıldı ?
Kasa hava akışı ile alakalı kasan aşağıda duruyor ise açık bir alana al, toz temizliği yap. Kasanın modelini yükseltebilirsin hava alan mesh bir modele geçmelisin.
Ekran kartı bakımı 5 aşağı 5 yukarı oynatıyor öyle aman aman 10-15 yıl geçmediği sürece bakım ile pad vs değiştirmeye uğraşma kartlar kendileri idare ediyorlar zaten.
Kasa hava akışı ile alakalı kasan aşağıda duruyor ise açık bir alana al, toz temizliği yap. Kasanın modelini yükseltebilirsin hava alan mesh bir modele geçmelisin.
Ekran kartı bakımı 5 aşağı 5 yukarı oynatıyor öyle aman aman 10-15 yıl geçmediği sürece bakım ile pad vs değiştirmeye uğraşma kartlar kendileri idare ediyorlar zaten.
Bakım konusunda katılmıyorum. Ped konusunda haklısınız fakat yılda 2 kez termal macun bakımı yapılmalı garantisi yoksa kartın. Varsa garantiye yollanarak yaptırılmalı.
Bakım vakti gelmiş olabilir, yazdayız sıcak olabilir fakat bu kadarı normal değil. Kasa yerde mi yani etrafı kapalı mı ona da bağlı olabilir. En son ne zaman bakım yapıldı ?
Sistemimi hazır şekilde aldım ve kasam ''Deepcool CC560'' forumlarda hava akışı iyi diye geçiyordu. Kasam masamın üstünde ve sistemimi 1 yıl önce aldım.
Merhaba, ekran kartım "It Takes Two" oynarken 86°C gördü. Bu sıcaklık sizce normal mi bana fazla geldi. YouTube'da oyun testleri izlerken hep ekran kartları 60-63°Clerde geziniyor çok özeniyorum.