RX6650 XT It Takes Two'da 86 derece oluyor

Theomer1386

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım ''It Takes Two'' oynarken 86°C gördü. Bu sıcaklık sizce normal mi bana fazla geldi. Youtube de oyun testleri izlerken hep ekran kartları 60-63°C lerde geziniyor çok özeniyorum.

Ekran Kartı Modelim: XFX Speedster SWFT RX 6650 XT.

Bakım vakti gelmiş olabilir, yazdayız sıcak olabilir fakat bu kadarı normal değil. Kasa yerde mi yani etrafı kapalı mı ona da bağlı olabilir. En son ne zaman bakım yapıldı ?

Kasa hava akışı ile alakalı kasan aşağıda duruyor ise açık bir alana al, toz temizliği yap. Kasanın modelini yükseltebilirsin hava alan mesh bir modele geçmelisin.

Ekran kartı bakımı 5 aşağı 5 yukarı oynatıyor öyle aman aman 10-15 yıl geçmediği sürece bakım ile pad vs değiştirmeye uğraşma kartlar kendileri idare ediyorlar zaten.

Bakım konusunda katılmıyorum. Ped konusunda haklısınız fakat yılda 2 kez termal macun bakımı yapılmalı garantisi yoksa kartın. Varsa garantiye yollanarak yaptırılmalı.

Bakım vakti gelmiş olabilir, yazdayız sıcak olabilir fakat bu kadarı normal değil. Kasa yerde mi yani etrafı kapalı mı ona da bağlı olabilir. En son ne zaman bakım yapıldı ?

Sistemimi hazır şekilde aldım ve kasam ''Deepcool CC560'' forumlarda hava akışı iyi diye geçiyordu. Kasam masamın üstünde ve sistemimi 1 yıl önce aldım.

Sistemimi hazır şekilde aldım ve kasam "DeepCool CC560" forumlarda hava akışı iyi diye geçiyordu. Kasam masamın üstünde ve sistemimi 1 yıl önce aldım.

Termal macun bakımı gerekiyor gibime geldi önce bir kasayı temizleyin tozunu alın özellikle ekran kartının fanlarının durum değişmezse garantiye yollatıp termal macun bakımı yaptırın. Sakın kendiniz yapmayın garantisi bozulur.

Hocam sistemi aldığımdan beri yüksek grafikli oyunlarda 82-83 derecelerde dolanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…