RX6700 alınır mı?

PhoeniX1923

Hectopat
Daha fazla  
Hazır sistem alacağım. RX6700 XT alınır mı?
Driver sorunları hala devam ediyor mu?

Hocam, fiyatı biraz fazla geldi, bu aralar sistem fiyatlarına pek bakmadım, dolar kurundan dolayı bir hayli artmış.

Hocam 24K verilmez o sisteme benim attığıma bakabilirsiniz.

Hocam aklımda iki ekran kartı var birisi RTX 3060 diğeri RX6700 XT şu an aklımdan RX6700 XT geçiyor ama kafamda olan soru işareti WattMan sürücü sorunları hataları vesaire yani 10.000 TL para verip siyah ekran almak istemiyorum.

Hocam, fiyatı biraz fazla geldi, bu aralar sistem fiyatlarına pek bakmadım, dolar kurundan dolayı bir hayli artmış.

Oynayacağım oyunlar da RDR2 Spider-Man remasterad ve Miles Morales Mount and Blade Bannerlord FIFA 23 Valorant CS:GO Mafia 1 God of War.

Son düzenleme:
Hazır sistem alacağım. RX6700 XT alınır mı?
Driver sorunları hala devam ediyor mu?

Bende var yaklaşık 6 ay önce aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Müthiş performanslı kart.

MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistem daha çok mantıklı olacaktır oynayacağın oyunlarda 50 FPS belki fazla verir 1K bütçe arttırıp bunu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…