G Gnev Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 53 22 Eylül 2024 #11 görkemyy dedi: Evet hız kısıtlaması olacak. 3500-3600mb/sn değerler alacaksınız ki hâla çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim. KC3000 alıyorum, yarın da Vatan Bilgisayar'dan RAM'leri alacağım.
görkemyy dedi: Evet hız kısıtlaması olacak. 3500-3600mb/sn değerler alacaksınız ki hâla çok iyi. Genişletmek için tıkla... Tekrar teşekkür ederim. KC3000 alıyorum, yarın da Vatan Bilgisayar'dan RAM'leri alacağım.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #12 Gnev dedi: Tekrar teşekkür ederim. KC3000 alıyorum, yarın da Vatan Bilgisayar'dan RAM'leri alacağım. Genişletmek için tıkla... Sistem değiştirirseniz SSD kalsın hocam. Çok kaliteli ve iyi bir SSD o. RAM de öyle ama DDR5 geçersen RAM i satman gerekecek.
Gnev dedi: Tekrar teşekkür ederim. KC3000 alıyorum, yarın da Vatan Bilgisayar'dan RAM'leri alacağım. Genişletmek için tıkla... Sistem değiştirirseniz SSD kalsın hocam. Çok kaliteli ve iyi bir SSD o. RAM de öyle ama DDR5 geçersen RAM i satman gerekecek.
G Gnev Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 53 22 Eylül 2024 #13 görkemyy dedi: Sistem değiştirirseniz SSD kalsın hocam. Çok kaliteli ve iyi bir SSD o. RAM de öyle ama DDR5 geçersen RAM'i satman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim Amazon'dan hocam. RAM'de yarına kaldı.
görkemyy dedi: Sistem değiştirirseniz SSD kalsın hocam. Çok kaliteli ve iyi bir SSD o. RAM de öyle ama DDR5 geçersen RAM'i satman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim Amazon'dan hocam. RAM'de yarına kaldı.