RX6700XT sistemde FC24 takılıyor

Lukushi19

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
5 5600
Merhaba ben 2 gün önce 2.el 2022 faturalı Gigabyte RX6700 XT aldım FurMark 10 dk 65 derecelerdeydi ama FC24'de 150 FPS üstü vermesine rağmen lag giriyor. Nedeni nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikleri düşürmeyi deneyin FPS birden düşüyorsa onlara lag değil FPS düşmesi denir yanlış anlaşılıyor.

FPS hep 150'lerde dolanıyor oyun içi kasmıyor ara sahnelerde takılıyor kornerlerde falan.

Pencereli tam ekrana al, ara sahne kare hızını tamkare yap.

144Hz'den 60'a sabitledi ama donmayı engellerse böyle kullanırım teşekkürler.

FPS hep 150'lerde dolanıyor oyun içi kasmıyor ara sahnelerde takılıyor kornerlerde falan.

144Hz'den 60'a sabitledi ama donmayı engellerse böyle kullanırım teşekkürler.

O AMD ekran kartlarının neredeyse hepsinde oluyor ben Boosteroid ten denedim Boosteroid AMD Radeon RX 7800 XT kullanıyordu ama yine de kasıyor du ayarları düşürin

O AMD ekran kartlarının neredeyse hepsinde oluyor ben Boosteroid ten denedim Boosteroid AMD Radeon RX 7800 XT kullanıyordu ama yine de kasıyor du ayarları düşürin.

Hocam düsük ayarlarda da 150 FPS üstü Ultra ayarlarda da 200leri geçiyor ama ayarlara, kornerlerde veya gol sevinçlerinde 15'lere düşüyor normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…