aliBuyak124 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 37 5 Aralık 2024 #11 Lukushi19 dedi: O nasıl açılıyor RTX NVIDIA da değil mi? Genişletmek için tıkla... AMD kartları da destekliyor.
Lukushi19 dedi: O nasıl açılıyor RTX NVIDIA da değil mi? Genişletmek için tıkla... AMD kartları da destekliyor.
Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #12 Oyun içerisinden mi açılıyor ya da otomatik açık mı geliyor çünkü ben sadece grafik ayarlarını değiştiridim oyunun. aliBuyak124 dedi: AMD kartları da destekliyor. Genişletmek için tıkla...
Oyun içerisinden mi açılıyor ya da otomatik açık mı geliyor çünkü ben sadece grafik ayarlarını değiştiridim oyunun. aliBuyak124 dedi: AMD kartları da destekliyor. Genişletmek için tıkla...
aliBuyak124 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 37 5 Aralık 2024 #13 Lukushi19 dedi: Oyun içerisinden mi açılıyor ya da otomatik açık mı geliyor çünkü ben sadece grafik ayarlarını değiştiridim oyunun. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde ray traycing olarak geçen bir ayar olacak onu kapatın bir de FSR'ı açın.
Lukushi19 dedi: Oyun içerisinden mi açılıyor ya da otomatik açık mı geliyor çünkü ben sadece grafik ayarlarını değiştiridim oyunun. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde ray traycing olarak geçen bir ayar olacak onu kapatın bir de FSR'ı açın.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.226 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #14 Lukushi19 dedi: FPS hep 150'lerde dolanıyor oyun içi kasmıyor ara sahnelerde takılıyor kornerlerde falan. 144Hz'den 60'a sabitledi ama donmayı engellerse böyle kullanırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 60 değil hocam şu an masaüstü kaç hz ise o.
Lukushi19 dedi: FPS hep 150'lerde dolanıyor oyun içi kasmıyor ara sahnelerde takılıyor kornerlerde falan. 144Hz'den 60'a sabitledi ama donmayı engellerse böyle kullanırım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 60 değil hocam şu an masaüstü kaç hz ise o.
aliBuyak124 Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 37 5 Aralık 2024 #15 Babaci dedi: 60 değil hocam şu an masaüstü kaç Hz ise o. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Hz otomatik 60Hz gelir.
Babaci dedi: 60 değil hocam şu an masaüstü kaç Hz ise o. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Hz otomatik 60Hz gelir.
Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #16 H aliBuyak124 dedi: Oyun içerisinde ray traycing olarak geçen bir ayar olacak onu kapatın bir de FSR'ı açın. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saattir arıyorum araştırıyorum o ayarı bulamadım nerede söyler misiniz.
H aliBuyak124 dedi: Oyun içerisinde ray traycing olarak geçen bir ayar olacak onu kapatın bir de FSR'ı açın. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saattir arıyorum araştırıyorum o ayarı bulamadım nerede söyler misiniz.