RX6800 alınır mı?

Bütçe
12000

AşilPeleus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim 4060 (8 GB) ekran kartım var ancak VRAM düşük kalıyor yüksek VRAM'li bir ekran kartı almak istiyorum ama fiyatlar malumunuz. Ben de 4060 ekran kartımı RX 6800 ile takaslamak istiyorum sizce bu mantıklı mı veya ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olup cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstte sadece 1 k ödeyeceğim ve kartın FurMark testini vs attı Max 64 dereceleri falan görüyor.

Bir oyuncu için mantıklı bira takas. Bin TL'ye VRAM'ini ve performansını büyük ölçüde arttırıyorsun. Tabii yüksek RT performansı ve DLSS'den de vazgeçiyorsun.

İyi ama o kart eski bir model. Yani mining görmüş olabilir.

6000 serisi çıktığında mining son demlerini yaşıyordu, pek mantık işi değildi bu kartları mininge sokmak. Yapsa bile en fazla 5-6 bilemedin 8 ay yapmış olur.

Gidip test et, OCCT ile iyice GPU ve VRAM testi yap birkaç dakika sorun yoksa yapış.

Ürünü test etmeden almayacağım hocam. Bir problem olsa yapmam. Uyardığınız için sağ olun.

Bir oyuncu için mantıklı bira takas. Bin TL'ye VRAM'ini ve performansını büyük ölçüde arttırıyorsun. Tabii yüksek RT performansı ve DLSS'den de vazgeçiyorsun.

Hocam ben pek oyun oynayan biri değilim mühendisim iş için alıyorum ve birkaç oyun onuyorum onları GTX 1080 bile açar :) ve çok haklısınız.

Merhaba, benim 4060 (8 GB) ekran kartım var ancak VRAM düşük kalıyor yüksek VRAM'li bir ekran kartı almak istiyorum ama fiyatlar malumunuz. Ben de 4060 ekran kartımı RX 6800 ile takaslamak istiyorum sizce bu mantıklı mı veya ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olup cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Güzel olur, yaparım diyorsanız şöyle bir seçenek de var. 4060'ın ikinci el piyasası 10-11bin civarı, o fiyata satıp şunu alsanız çok daha iyi olur.

Ürünü test etmeden almayacağım hocam. Bir problem olsa yapmam. Uyardığınız için sağ olun.

Hocam ben pek oyun oynayan biri değilim mühendisim iş için alıyorum ve birkaç oyun onuyorum onları GTX 1080 bile açar :) ve çok haklısınız

Render alıyor musunuz? CUDA çekirdeği sayesinde NVIDIA daha mantıklı olabilir eğer görüntü ve video işleme yapıyor iseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı