RX6800 OCCT'de VRAM hatası nasıl çözülür?

Rowns

Hectopat
11 tane VRAM hatası verdi. Arkada bazı işlemler yaptım ondan olabilir mi? Kartı daha yeni aldım ikinci el değişim hakkım var ama uygun fiyata aldım ve kart çok hoşuma gitti, oyunlarda sorunu yok. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi testleri yapabilirim?

1734537013578.png

VRAM'lerin 1'inde problem olabilir. Oyunda 16 GB VRAM'in hepsini kullanmadığı için problem olmuyor olabilir. 16 GB'ın hepsini kullandıracak şekilde bir test yapabilirsin.

11 tane VRAM hatası verdi. Arkada bazı işlemler yaptım ondan olabilir mi? Kartı daha yeni aldım ikinci el değişim hakkım var ama uygun fiyata aldım ve kart çok hoşuma gitti, oyunlarda sorunu yok. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi testleri yapabilirim?

Eki Görüntüle 2376998

İade edin kart mininglidir. Mining normalde zararlı değil fakat bizim insanımız 50TL daha fazla kazanabilmek için kartları zorladıkça zorladığı için sıkıntı çıkarıyorlar. Bu arada uyguna aldım demişsiniz ne kadara aldınız?

Hocam pek uygunada almamışsınız merc olması iyi fakat 6800 XT kovalanır o fiyata. İade etmenizi öneririm.
Doğrudur hocam miningli olduğunu biliyordum aslinda ama bir umut aldim geri yollarim iyi ki testleri yapmışım tessekur ederim.

Hocam pek uygunada almamışsınız merc olması iyi fakat 6800 XT kovalanır o fiyata. İade etmenizi öneririm.
Hocam satıcı ile bir daha konuştum bana dedi vramde sorun olsa kart kendini kapatırdı vesaire biosta sorun olabilir dedi ne demeliyim?

Son düzenleme:
Doğrudur hocam miningli olduğunu biliyordum aslinda ama bir umut aldim geri yollarim iyi ki testleri yapmışım tessekur ederim.

Hocam satıcı ile bir daha konuştum bana dedi VRAM'de sorun olsa kart kendini kapatırdı vesaire BIOS'ta sorun olabilir dedi ne demeliyim?

BIOS'da sorun olsa VRAM uyarısı vermez. İade isteyin VRAM tamirinin tanesi 2 bin TL den fazla .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı