RX6800 sistem satıp PS5 almak mantıklı mı?

Sence? 4K desteği var zaten PS 6 cikasiya kadar hepsini oynatır hatta PS 6 çıktıktan sonra uzun sürede oynatır

PS5 4K 60FPS oynattığı oyun listesini bana atar mısın? 720P'den upscale ederek açtığı oyunlar bile var. Eminim RX 6800 4K'da PS5'in 30 FPS oynattığı oyunların hepsini 60FPS oynatıyordur.

PS5 4K 60FPS oynattığı oyun listesini bana atar mısın? 720P'den upscale ederek açtığı oyunlar bile var. Eminim RX 6800 4K'da PS5'in 30 FPS oynattığı oyunların hepsini 60FPS oynatıyordur.
60 fps demedim zaten ayrıca konsoldaki 30 fps çok daha akıcı yıllar sonra o ekran kartı oynatmaz ama PS 5 oynatır tabiki 30 fps

Sence? 4k desteği var zaten PS 6 cikasiya kadar hepsini oynatır hatta PS 6 çıktıktan sonra uzun sürede oynatır

Küçük kardeşime aldığım 2060’lı sistem bile bu oyunları 80-100 fps oynatıyor. Gördüğün üzere liste baya komik. Kutunun üzerinde 8K yazıyor diye 8K oyun oynatıyor yazmamışsın hayret.

60 fps demedim zaten ayrıca konsoldaki 30 fps çok daha akıcı yıllar sonra o ekran kartı oynatmaz ama PS 5 oynatır tabiki 30 fps
Akıcı falan değil, kendini kandırma. PC 30 FPS’den hiçbir farkı yok. Kendini kandırma. Evimde 1 PS4 1 PS3 var.

2060 4k de 100 fps mi?

2060 4k de 100 fps mi?
Oyunları görmüyor musun dostum? Kötü olan PS5 grafik ayarları genelde pc oyunlarının düşük-orta ayarlarında oluyor. Ona rağmen bu değerler, nasıl RX 6800’den kötü diyebiliyorsun?

Yıllardır oyunlar konsola çıktığı için teknik limitasyonlar ve downgradeler ile çıkıyor. Geçmişten beri sürekli oyunlardan tonla şey çıkarılmış veya grafikler çöp edilmiş, konsollara çıkabilsin diye. Ona rağmen 30 fps bile sabit oynatamayan cihazlar. Konsol güç için değil, bilgisayar kullanmayı beceremeyen, sorunlarla uğraşmak istemeyip sadece oyun arayışında olan insanlar için iyi bir cihaz.

Bilgisayar kullanmayı beceremeyen?
Ben 6800 den güçlü demiyorum optimizasyon ile 10 yıl boyunca tüm oyunları oynatır

Bilgisayar kullanmayı beceremeyen?
Ben 6800 den güçlü demiyorum optimizasyon ile 10 yıl boyunca tüm oyunları oynatır
Optimizasyon’dan kastın konsolda satabilsin diye oyun içi içerikleri çıkarıp grafikleri çamur edip 720P 30 FPS oyun oynatmaksa sen al. Başkalarına al deme, RX 6800’ün oyun performansı bırak 10 yılı, 25 30 yıl sonra bile daha iyi olacaktır.

Bügün bazı oyunları 720P oynatan PS5 bundan 10 yıl sonra 4K oyun oynatacak he?

Sen elindeki PS5’inle PC’ye de çıkan exclusive oyunlarını 30 FPS oynamaya devam et. Millete yanlış bilgi verme lütfen.

Ps5 in 720 p de 30 fps açtığını nerden cikarttiniz ? Kaliteye önem ver yaparsaniz 30 fps kilitliyor sadece yoksa 4k de 30 fps

Siz yanlış bilgi vermeyin 720 p de nerde 30 fps veriyor 4k de 30 fps veriyor 1080 p oyun acamiyor diyorsunuz

Ps5 in 720 p de 30 fps açtığını nerden cikarttiniz ? Kaliteye önem ver yaparsaniz 30 fps kilitliyor sadece yoksa 4k de 30 fps
Her oyunda mı sence?

Adamlar combat akıcı olsun diye oyunu 720p’ye kitlemişler. 30fps çok kötü oluyor oynanmıyor diye. Şaka gibi cidden, yeni nesil diye satılan konsol 1080P’de 60 FPS oyun oynatamıyor. Sende burda hala direniyorsun benim konsolum 10 yıl sonra 4K stabil oyun oynatacak diye. Bugün 20K’ya 4060 hazır sistem geliyor. 4060 Bu oyunu 4k 60FPS açabilecek güce sahip. Bence daha uzatma, çünkü çoktan kaybettin.

Oyun 720p upscaling ile sabit 60FPS oynatamıyor. Yer yer 50,40 hatta 30 FPS’leri görüyor. Bence ithalatçı garantili fiyatı 20 bin lira olan bir cihaz için utanç verici bir performans. Dediğim gibi sen elindeki aleti kullan, mümkünse başkalarına önerme.

Açıyor muymuş açmıyor muymuş?

Kendi dediginizle çelişiyor sunuz sizce 720 p ile 4k aynı fps veriyorsa bı güç ile mi ilgili sizin kaç p de oynadığınızı mi bilecek performans da 60 a kilitliyor kaliteye önem ver yaparsan 30 a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…