Fulverax
Decapat
Daha fazla
Merhaba, 2024 Eylül ayında satın aldığım hazır kaza sürekli problem çıkarıyor. Sistemi kullanmaya ilk başladığımda oyun oynarken aniden çöküyordu ve her çökmesinden sonra ekran kartı sürücülerini yeniden kurmadan kullanılabilir hale gelmiyordu. Sistemi garantiye yolladım, format atarak geri yolladılar. Çökme sorunu düzelmediği gibi bir de üstüne kasanın RGB fanları bozuldu. Sorunun düzelmediğini belirterek sistemi 2. kez garantiye yolladım, bu sefer PowerColor Fighter RX7600 ekran kartını Gigabyte GV-R76Gaming 8 GB GDDR6 RX7600 Gaming OC ile değiştirerek geri yolladılar, fakat RGB fanları düzeltmemişlerdi. O kadar da önemli değil diyerek bir süre kullanmaya devam ettim. Sonrasında sistem oyun oynarken aniden kapanmaya başladı (ekran kartı değişimi öncesinde sistem çöküp yeniden başlıyordu, bu sefer doğrudan kapanmaya başladı). Bir süre sonra 20 küsur dakika oyun oynadıktan sonra her seferinde sistem kapanmaya başlayınca 3. kez garantiye yolladım. Gamepower Aura ARGB Gaming PC kasa 550W ürününü tamir ederek geri yolladılar. Bu sefer sistemin aniden kapanması sorunu düzelmişe benziyordu, üstelik RGB fanları da düzeltmişlerdi. Aradan bir hafta kadar geçtikten sonra şimdi kasanın RGB fanları yeniden bozuldu. Sürekli rastgele renk değiştirip duruyorlar, kapatamıyorum çünkü kapatınca kendi kendine geri açılıyorlar ve sürekli renk değiştirmesi aşırı dikkat dağıtıyor ve artık sinirlenmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar garantiye mi göndereyim, hislerimi belli edecek şekilde ters konuşarak mı destek isteyeyim, bela mı okuyayım bilemedim. Eğer bu fanların rastgele renk değiştirmesi sorununu çözmenin bir yolunu bilen birisi varsa da çok memnun olurum.