İtopya'dan sistem aldım icinde RX7600 Ryzen 7 5700X var. Boştayken bile 45-50 derecede. LoL'deyken 90 derece üstü goruyor ve islemcinin yarısı bile kullanılmıyor. Sizce sorun nerede ve ne yapmalıyım?
Stok soğutucu bile olsa fazla geldi bana LoL için. Hele bu soğuk havalarda. Macunu ve jelatini kontrol et soğutucudaki. Vidalara bak tam oturmuş mu diye.
Macun sürülmese bile bu kadar sıcaklığa etki edemez. Yani macunsuz bile bu kadar sıcaklığa çıkması imkansız. Fanların çalışmadığı o kadar aşikar ki. ya da sistemde sorun var.
Macun sürülmese bile bu kadar sıcaklığa etki edemez. Yani macunsuz bile bu kadar sıcaklığa çıkması imkansız. Fanların çalışmadığı o kadar aşikar ki. ya da sistemde sorun var.
Yapacağı şey aldığı yere yollamak ve aynen bu şekilde sorunu yazmak izah etmek.
Kendisi bilmiyorsa garantiyi bozacak şeyler yapabilir.
En doğrusu bu olacaktır.
Stok soğutucu bile olsa fazla geldi bana LoL için. Hele bu soğuk havalarda. Macunu ve jelatini kontrol et soğutucudaki. Vidalara bak tam oturmuş mu diye.
Hocam macun sürmüşlerse ve yanda bir sorun yoksa iade mi edeyim yoksa kule tipi bir sogutucu mu alayım.Soğutucu stok değil everestin biraz dandik gibi geldi bama
Hocam macun sürmüşlerse ve yanda bir sorun yoksa iade mi edeyim yoksa kule tipi bir sogutucu mu alayım. Soğutucu stok değil Everest'in biraz dandik gibi geldi bama.
Yapacağı şey aldığı yere yollamak ve aynen bu şekilde sorunu yazmak izah etmek.
Kendisi bilmiyorsa garantiyi bozacak şeyler yapabilir.
En doğrusu bu olacaktı
Çöp tel maşa İtopya'dan sistem alınmaz çöp bileşenler kullanıyorlar adama tel maşa takmışlar stokla gönderseler daha az sıcak olurdu yazık kaç bin TL verdin buna.