RX7600 ve R5 5600 sistemde CS2 120 FPS ancak verebiliyor

qurax

Centipat
Daha fazla  
CS2 de ortalama 120 FPS civarı alıyorum.
Ekran kartım RX7600.
İşlemci Ryzen 5 5600.

CS2 de ortalama 120 FPS civarı alıyorum.
Ekran kartım RX7600.
İşlemci Ryzen 5 5600.

Her güncelleme geldiğinde biraz daha FPS düşüşü yaşanıyor oyunla alakalı bir şey aktif olarak oynadığım oyun benim de lakin her güncellemeden sonra 10FPS düşüp duruyor bakalım hayırlısı

Bir de dikey eşitleme açıksa kapatın onunla alakalı olabilir.

Hocam dikey eşitleme kapalı.
2-3 gün önce bilgisayara format atmıştım formattan sonra bu hale geldi formattan önce 250 civarı fps alıyordum.

2-3 gün önce bilgisayara format atmıştım formattan sonra bu hale geldi formattan önce 250 civarı FPS alıyordum.

Bu FPS'ler normal değil. Driver yüklediniz mi?

2-3 gün önce bilgisayara format atmıştım formattan sonra bu hale geldi formattan önce 250 civarı FPS alıyordum.

Ekran kartı driverlarını falan kurdun mu?
Arkada bir şey çalışma ihtimali var mı ya da benim dediğim gibi oyuna gelen güncellemelerden dolayı FPS düşüyor.

Bu FPS'ler normal değil. Driver yüklediniz mi?
Yüklü hocam yeni driverda problem olucağını düşünüp eskisini yükledim yinede olmadı

Ekran kartı driverlarını falan kurdun mu?
Arkada bir şey çalışma ihtimali var mı ya da benim dediğim gibi oyuna gelen güncellemelerden dolayı FPS düşüyor.
Arkada her zaman açık kullandığım uygulamalar var. discord ve chrome gibi

Yüklü hocam yeni driverda problem olacağını düşünüp eskisini yükledim yine de olmadı.

Arkada her zaman açık kullandığım uygulamalar var. Discord ve Chrome gibi.

Oyun içindeyken sisteminizin ne kadarını kullandığına ve sıcaklığına baktınız mı?

İşlemci kullanımı %60 civarlarında
Ekran kartı %40 civarlarında

İnternetten araştırdım

1
Windows 10 Pro'dan 10 Home'a geçtiğimde sorun düzeldi.

2
Termal macunu yeniledim düzeldi.

3
Bir daha format attım düzeldi.

Vallahi her şey normal gözüküyor sistemde. Bende Windows'un düzgün kurulmadığını düşünüyorum.

Valla hocam 3 günde 2 kere format attım diğerindede birden 20 fpse fln düşüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…