tanukidesuu
Femtopat
Daha fazla
0'dan sistem alacaksan zaten kazık olur. 40 bin TL bütçeye çok daha iyileri de var.
Kazık. Nereden alıyorsunuz sistemi söyleyin de yanlışlıkla almayalım. Bütçe nedir?
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
RAM'leri 32 GB yap ekstra assasin spirit işlemci soğutucu ekle 41 bin TL yapar.
Ya İtopya'da da fırsatlar oluyor ama bu demek değil ki her zaman oradan alacaksın. Her sitenin ucuz ve kazık ürünleri var amaç aradaki cevheri bulmak.Sistem bayağı iyi ve ucuzmuşda bu nasıl ucuz böyle? Ben İtopya'dan seçtim az önce dediklerimi, İtopya pahalımı satıyor?
Ya İtopya'da da fırsatlar oluyor ama bu demek değil ki her zaman oradan alacaksın. Her sitenin ucuz ve kazık ürünleri var amaç aradaki cevheri bulmak.
Nasıl yani? Örnek verebilir misiniz, ben soğutmalarada bayağı para ayırdım ondanda pahalı birazcık.
35-40bin arası.
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
RAM'leri 32 GB yap ekstra Assasin Spirit işlemci soğutucu ekle 41 bin TL yapar.
KLEVV Cras XR5 RGB 32GB (2x16GB) 6200MHz CL32 INTEL XMP 3.0 - AMD EXPO DDR5 Heatsink Beyaz Ram (KD5AGUA80-62A320S) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
En son DDR5 teknolojisi ile yeni bir bellek çağını başlatan en yeni CRAS XR5 RGB, ultra yüksek hız ve kaya gibi sağlam kalite sunmak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Sistem özelleştirme kısmında RAM'leri ve Soğutucu kısmını bu attıklarımı seçiceksin.
Evet Lexar thor 32GB olan yeterli. Ben onu 16GB sandım 8X2 ondan diğerini önerdim ama soğutucu olarak Assasin Spirit AK400 ile hem aynı fiyat ama daha iyi.GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
RAM'i Lexar Thor 2x16 yapabilirsin.
Soğutucu olarak da bu yeterli olur.
DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM çok gereksiz. 32 GB Lexar Thor çok daha mantıklı.
Evet Lexar Thor 32 GB olan yeterli. Ben onu 16 GB sandım 8x2 ondan diğerini önerdim ama soğutucu olarak Assasin Spirit AK400 ile hem aynı fiyat ama daha iyi.
Bu 2 fanlı versiyonu o yüzden dedim. Tek fanlı versiyonu AK400 ile denk ama 2 fanlısı daha iyi.İkisi de denk soğutucular. Konu sahibine hangisi daha güzel gelirse onu alır.
Bu 2 fanlı versiyonu o yüzden dedim. Tek fanlı versiyonu AK400 ile denk ama 2 fanlısı daha iyi.
İkisi de denk soğutucular. Konu sahibine hangisi daha güzel gelirse onu alır.