RX7700 XT vs. RTX4060: 5 bin TL farka değer mi?

Ramleri 32GB yap ekstra Assasin Spirit işlemci soğutucu ekle 41 bin TL yapar.

Sistem özelleştirme kısmında Ramleri ve Soğutucu kısmını bu attıklarımı seçiceksin.

Sistem bayağı iyi ve ucuzmuşda bu nasıl ucuz böyle? Ben İtopya'dan seçtim az önce dediklerimi, İtopya pahalımı satıyor?

Sistem bayağı iyi ve ucuzmuşda bu nasıl ucuz böyle? Ben İtopya'dan seçtim az önce dediklerimi, İtopya pahalımı satıyor?
Ya İtopya'da da fırsatlar oluyor ama bu demek değil ki her zaman oradan alacaksın. Her sitenin ucuz ve kazık ürünleri var amaç aradaki cevheri bulmak.

Nasıl yani? Örnek verebilir misiniz, ben soğutmalarada bayağı para ayırdım ondanda pahalı birazcık.

35-40bin arası.

RAM'i Lexar Thor 2x16 yapabilirsin.

Soğutucu olarak da bu yeterli olur.

RAM çok gereksiz. 32 GB Lexar Thor çok daha mantıklı.

Evet Lexar thor 32GB olan yeterli. Ben onu 16GB sandım 8X2 ondan diğerini önerdim ama soğutucu olarak Assasin Spirit AK400 ile hem aynı fiyat ama daha iyi.

Evet Lexar Thor 32 GB olan yeterli. Ben onu 16 GB sandım 8x2 ondan diğerini önerdim ama soğutucu olarak Assasin Spirit AK400 ile hem aynı fiyat ama daha iyi.

İkisi de denk soğutucular. Konu sahibine hangisi daha güzel gelirse onu alır.

Bu 2 fanlı versiyonu o yüzden dedim. Tek fanlı versiyonu AK400 ile denk ama 2 fanlısı daha iyi.

İkisi de denk soğutucular. Konu sahibine hangisi daha güzel gelirse onu alır.

BLADE-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistemde soğutucu ekleyip bir de 1 TB'ya çıkartınca 32bin TL oluyor. Bu sistem bence daha F/P, bunu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…