Hesher Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 738 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #11 Easy fan control diye bir uygulama var istiyorsanız ona bakın pcdeki diğer fanları senkronize ediyor. Ben biraz kurcaladım da bilmiyorum fark etti mi.
Easy fan control diye bir uygulama var istiyorsanız ona bakın pcdeki diğer fanları senkronize ediyor. Ben biraz kurcaladım da bilmiyorum fark etti mi.
M Mr. Style Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #12 93 derecelere çıkıyor hotspot normal midir? Hesher dedi: Easy fan Control diye bir uygulama var istiyorsanız ona bakın PC'deki diğer fanları senkronize ediyor. Ben biraz kurcaladım da bilmiyorum fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir bakayım
93 derecelere çıkıyor hotspot normal midir? Hesher dedi: Easy fan Control diye bir uygulama var istiyorsanız ona bakın PC'deki diğer fanları senkronize ediyor. Ben biraz kurcaladım da bilmiyorum fark etti mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir bakayım