RX7900 GRE vs PS5 Pro

devoeee

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar normalde yurt dışı ürünü PS5 Pro almayı düşünüyordum fakat şu özellikleri olup PS5 Pro ile yakın fiyatta olan ikinci el 16 ay garantili kasa ilgimi çekti.
-AMD Ryzen 7 5700.
-Sapphire RX7900 GRE Pulse 16 GB 256bit.
-ASUS Prime A520 CSM.
-Goodram 16 GB(8x2)3600MHz CL18.
Sizce hangisi yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada halihazırda PS5 sahibiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem alınmaz. Zaten PS5 sahibiyseniz PS5 Pro almanın mantığı yok. Sistem almanızı tavsiye ederim ama bu sistemi değil. Sistem için bütçeniz maksimum nedir ve monitör dahil mi?

Şefim bütçem maksimum 45k dersek yeridir 50k da çok fark yaratıcak ise çıkabilirim.Fakat ne kadar fiyat performans o kadar iyi benim için.
Bu sistem alınmaz. Zaten PS5 sahibiyseniz PS5 Pro almanın mantığı yok. Sistem almanızı tavsiye ederim ama bu sistemi değil. Sistem için bütçeniz maksimum nedir ve monitör dahil mi?

Şefim bütçem maksimum 45k dersek yeridir 50k da çok fark yaratıcak ise çıkabilirim.Fakat ne kadar fiyat performans o kadar iyi benim için.
Hocam peki sistem için monitör alacak mısınız, alacaksanız bu bütçeye dahil mi?

Anakartı B650M yaparak bu sistemi alabilirsiniz hocam. Bir de harici olarak soğutucu almanız gerekir.

Vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim değerlendireceğim.

Vaktini ayırdığın için çok teşekkür ederim değerlendireceğim.
Hocam bu arada eğer sadece oyun oynuyorsanız ve PS5 sahibiyseniz isterseniz XBOX Series X'de alabilirsiniz.

Hocam bu arada eğer sadece oyun oynuyorsanız ve PS5 sahibiyseniz isterseniz XBOX Series X'de alabilirsiniz.
Hocam aslında aklımda PS5 ile XBOX Series X takas edip üstüne PS5 PRO çakmak vardı fakat şu sıralar online oyunları yüksek fps de oynamak istiyorum ve de oyun fiyatları ve türkçe yama olayı da beni PC ye çekiyor.

Evet hocam esneklik açısından PC daha iyi. İngilizce bilmiyorsanız zaten konsol çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…