RX7900 GRE'den 9070XT'ye geçilir mi?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Yakın zamanda RX 7900 GRE ekran kartımı satıp 9070XT'ye geçmeyi planlıyorum, geçilir mi? Ve ne kadara satabilirim 7900 GRE'yi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kararsız kaldım ya işlemciyi yükseltip uzuun bir süre değiştirmeyeceğim ya da ekran kartı ama işlemci daha mantıklı geliyor.

Aynı benim gibi hocam bas parayı işlemciye 5 sene kafa rahat olsun.

Ekran kartını şeyden değiştirmek istiyordum hem performans artışı hem de kaliteli bir model için 2-3 senedir Sapphire Pulse kullandım 2 ekran kartım oldu RX 7900 GRE ve 7900XT coil whine vardı yeni almak istediğim ASRock Steel Legend Dark modeliydi ama işlemciyi yükselteceğim sanırım.

Bende de coil whine var ama bu tamamen şans işi. Belki yeni alacağın kartta da çıkacak bunu bilemeyiz. 7900GRE halen çok güçlü kart gerek VRAM gerek kas kücü olarak verdiğin paraya asla ama asla değmez. İşlemci yükseltmek çok daha iyi olur. Bende 12400F ve 6800 XT vardı ben de sizin gibi düşündüm acaba ne yapsam diye, anakartımın desteklediği en iyi işlemciyi alıp geçtim. Artık bir sonraki nesilde ekran kartını yükseltmeyi düşünürüz.

Evet RX 7900 GRE hala güçlü bir kart oynayamadigim oyun yok. Zaten işlemciyi yükseltmeyi düşünüyordum bayağı paraya kıyıp anakartim için en iyisini alıp yeni nesil kartları beklerim büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…