RX7900 XT sisteme kasa ve güç kaynağı tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Z790 Tomahawk Wi-Fi anakart + DeepCool LT720 soğutucu + 7900 XT Nitro Vapor X ekran kartım var.

Bu parçalarla boyut olarak sorun çıkarmayacak siyah kasa ve güç kaynağı arıyorum toplam bütçem maksimum 10-11 bin lira bandında.

PSU'min 850W düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.

High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) https://amzn.eu/d/gQoUMrN

Piyasada uyguna beyaz akvaryum kasalar var onlardan alabilirsin onların içi ferah ve geniş oluyor. Kalitelilerinde hava sirkulasyonu falan desen süper. Eğer parçaların siyahsa siyah almanı öneririm. PSU'da Corsair RM850e alabilirsin. Fiyatı biraz tuzlu, kasayı uyguna bulabilirsen süper olur.

Ben colormasterin kasalarını çok beğeniyorum uzun süredir de cosmos serisini kullanıyorum ama şu kasaya feci takıntılı hale geldim nedenini bilmiyorum feci şeytan dürtüyor buna da bakabilirsiniz.

AMAZON

Yorumlar için teşekkürler, RM850e güç kaynağı ve Lian Li LanCool 3 kasada karar kıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…