RX9060 XT sistem alınır mı?

Rica ederim hocam bir sıkıntı olursa etiketleyebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam sistem bugün elime geçti işlemci boşta 60-65 derece yükte 95 dereceye çıkıyor stok fanda değil yardımcı olabilir misin araştırdım ama bir türlü çözemedim.

Hocam sistem bugün elime geçti işlemci boşta 60-65 derece yükte 95 dereceye çıkıyor stok fanda değil yardımcı olabilir misin araştırdım ama bir türlü çözemedim.

Hangi macunu sürdünüz? Ek olarak soğutucu tam oturmamış olabilir. Son ihtimalle soğutucu jelatini çıkarılmamış olabilir. Ayrıca fan yönlerini de kontrol edin. Ya da fotoğrafını atın yönleri doğru mu bakalım.

hocam sıvı soğutma aldım 65 derecelerde dolaşıyor fz6 dandikmiş

hocam oyunda kule tipinde direkt 95 görüyordu işlemci şu an prime95 ile test yaptığımda 75lerde dolaşıyor yük altında yine 90a gidiyor normal mi sıvı soğutucuyu kendimde takmadım bilgisayarcıya götürdüm.

yükte normal mi bu ?

Sıvı soğutucunuz nedir? Sanki çok gibi bilemedim. Ek olarak HWMonitor uygulamasını indirir misiniz? Oradan kaç watt çektiğini vesaire görebiliriz detaylı.

Cooler Master Masterliquid ML240L V2

yükte böyle oluyor oyunda max 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…