Hocam sistem bugün elime geçti işlemci boşta 60-65 derece yükte 95 dereceye çıkıyor stok fanda değil yardımcı olabilir misin araştırdım ama bir türlü çözemedim.
Hocam sistem bugün elime geçti işlemci boşta 60-65 derece yükte 95 dereceye çıkıyor stok fanda değil yardımcı olabilir misin araştırdım ama bir türlü çözemedim.
Hangi macunu sürdünüz? Ek olarak soğutucu tam oturmamış olabilir. Son ihtimalle soğutucu jelatini çıkarılmamış olabilir. Ayrıca fan yönlerini de kontrol edin. Ya da fotoğrafını atın yönleri doğru mu bakalım.
hocam oyunda kule tipinde direkt 95 görüyordu işlemci şu an prime95 ile test yaptığımda 75lerde dolaşıyor yük altında yine 90a gidiyor normal mi sıvı soğutucuyu kendimde takmadım bilgisayarcıya götürdüm.
Hocam oyunda kule tipinde direkt 95 görüyordu işlemci şu an Prime95 ile test yaptığımda 75'lerde dolaşıyor yük altında yine 90a gidiyor normal mi sıvı soğutucuyu kendimde takmadım bilgisayarcıya götürdüm.
Sıvı soğutucunuz nedir? Sanki çok gibi bilemedim. Ek olarak HWMonitor uygulamasını indirir misiniz? Oradan kaç watt çektiğini vesaire görebiliriz detaylı.
Sıvı soğutucunuz nedir? Sanki çok gibi bilemedim. Ek olarak HWMonitor uygulamasını indirir misiniz? Oradan kaç watt çektiğini vesaire görebiliriz detaylı.