Bence güzel bir sistem fakat sistem ileriye dönük olarak güncellemek isteseydim 700watt PSU (DeepCool) model kasayı tercih ederdim. Anakart olarak da b650 daha iyi olur.
Ram 2x16,kasa vento 650,ssd 1 tb yapılmalı,soğutucu değişmeli,son olarak anakart b650 modelle değişirse uzun süreler kullanabilecek bir sistem olur.Arkadaş gerek yok demiş ama CS2 gibi bir oyunda bile 16 gb ram yetmiyor.
RAM 2x16, kasa Vento 650, SSD 1 TB yapılmalı, soğutucu değişmeli, son olarak anakart B650 modelle değişirse uzun süreler kullanabilecek bir sistem olur.
RAM 2x16, kasa Vento 650, SSD 1 TB yapılmalı, soğutucu değişmeli, son olarak anakart B650 modelle değişirse uzun süreler kullanabilecek bir sistem olur.
Böyle güzel bilgiler çok önemli.Ben geleceğe yönelik olsun diye b650 anakart önerdim.Belki ileride işlemcisini değiştirmek isterse anakart almakla uğraşmasın vs.Kendim zaten giriş seviyesi h610m-k anakart kullanıyorum.Eğerki gelecek yıllarda ben işlemci vs değiştirmem diyorsa anakart dokunmasına gerek yok.Kasa,soğutucu,ram ve ssd yükseltmeniz yeterli olur.Stok soğutucu ile 7500f çok ısınır.