M meyveli gazoz Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 109 12 Kasım 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Slowed & reverb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Slowed & reverb. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 12 Kasım 2023 #2 Hoparlörün ucunu bir yere sürttüğünüzde patlama sesine benzer bir ses gelir ya. Öyle bir şey işte.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 12 Kasım 2023 #3 Neden herkes begenmedim atmis?
M meyveli gazoz Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 109 12 Kasım 2023 #4 Siz phonktan ne anlarsınız? Uzi, çakal, arabesk dinlemeye devam edin.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Kasım 2023 #5 meyveli gazoz dedi: Siz phonktan ne anlarsınız? Uzi, çakal, arabesk dinlemeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Herkes her şarkıyı beğenecek diye bir şey yok. Şarkının kendi videosunda da zaten 13bin'e 700 beğenmeme var, beğenmeme oranı çok yüksek.
meyveli gazoz dedi: Siz phonktan ne anlarsınız? Uzi, çakal, arabesk dinlemeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Herkes her şarkıyı beğenecek diye bir şey yok. Şarkının kendi videosunda da zaten 13bin'e 700 beğenmeme var, beğenmeme oranı çok yüksek.
M meyveli gazoz Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 109 12 Kasım 2023 #6 Lee Yubin dedi: Herkes her şarkıyı beğenecek diye bir şey yok. Şarkının kendi videosunda da zaten 13Bin'e 700 beğenmeme var, beğenmeme oranı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Herkes phonk sevmek zorunda değil ama forumda büyük bir NCS düşmanlığı var. NCS ile ilgili konularda toplasan birkaç mesaj var.
Lee Yubin dedi: Herkes her şarkıyı beğenecek diye bir şey yok. Şarkının kendi videosunda da zaten 13Bin'e 700 beğenmeme var, beğenmeme oranı çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Herkes phonk sevmek zorunda değil ama forumda büyük bir NCS düşmanlığı var. NCS ile ilgili konularda toplasan birkaç mesaj var.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 12 Kasım 2023 #7 meyveli gazoz dedi: Herkes phonk sevmek zorunda değil ama forumda büyük bir NCS düşmanlığı var. NCS ile ilgili konularda toplasan birkaç mesaj var. Genişletmek için tıkla... Demek ki Sosyal'deki üyelerin ilgi alanına girmiyor, olabilir.
meyveli gazoz dedi: Herkes phonk sevmek zorunda değil ama forumda büyük bir NCS düşmanlığı var. NCS ile ilgili konularda toplasan birkaç mesaj var. Genişletmek için tıkla... Demek ki Sosyal'deki üyelerin ilgi alanına girmiyor, olabilir.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #8 meyveli gazoz dedi: Siz phonktan ne anlarsınız? Uzi, çakal, arabesk dinlemeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Rap dinlemiyorum anasayfada konuyu gördüm meraktan girip dinledim ve beğenmedim, iyi sosyaller.
meyveli gazoz dedi: Siz phonktan ne anlarsınız? Uzi, çakal, arabesk dinlemeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Rap dinlemiyorum anasayfada konuyu gördüm meraktan girip dinledim ve beğenmedim, iyi sosyaller.
M meyveli gazoz Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 109 13 Kasım 2023 #9 RPM dedi: Hoparlörün ucunu bir yere sürttüğünüzde patlama sesine benzer bir ses gelir ya. Öyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla full ses dinlerken daha iyi oluyor.
RPM dedi: Hoparlörün ucunu bir yere sürttüğünüzde patlama sesine benzer bir ses gelir ya. Öyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla full ses dinlerken daha iyi oluyor.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 13 Kasım 2023 #10 Phonk şarkılar kulağa hoş gelmiyor diye düşünüyorum. Sözü de olmadığı için bir mânâ da yok. Sporda veya oyun oynarken dinlenebilir.
Phonk şarkılar kulağa hoş gelmiyor diye düşünüyorum. Sözü de olmadığı için bir mânâ da yok. Sporda veya oyun oynarken dinlenebilir.