Ryen 5 2600 RX 580 sistem PUBG girince restart atıyor

Bumblebee428

Centipat
Iyi gunler herkese. Bilgisayarimi 3 gun önce topladim. Hicbir oyunda sikinti olmuyor ama PUBG'ye girdikten 1 saat sonra reset atiyor sonra acilinca girmeye calisiyorum ama bu kez lobide sikinti olmuyor ama oyuna girdigi gibi tekrar PC resetleniyor. Ekran kartim isiniyor diyedir dedim Afterburner indirdim bosta 48-50 derece PUBG'ye girdikten yarim saaat sonra 85 dereceyi goruyor. Fan hizini 60'a sabitledim ekran karti sicakligimda 70 68 arasi gidip geliyor sicaklik dustu bayağı ama yine reset atiyor PC anlamis degilim.

PC bilesenleri.

His RX 580 8 GB.
Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M SH2.
2x8 16 GB 3000 MHz RAM.
PSU platoon 500W.

Herkes PSU degistir diyor ama sadece PUBG'de oluyor degistirmenin bir mantigi var mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    587,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi gunler herkese. Bilgisayarimi 3 gun önce topladim. Hicbir oyunda sikinti olmuyor ama PUBG'ye girdikten 1 saat sonra reset atiyor sonra acilinca girmeye calisiyorum ama bu kez lobide sikinti olmuyor ama oyuna girdigi gibi tekrar PC resetleniyor. Ekran kartim isiniyor diyedir dedim Afterburner indirdim bosta 48-50 derece PUBG'ye girdikten yarim saaat sonra 85 dereceyi goruyor. Fan hizini 60'a sabitledim ekran karti sicakligimda 70 68 arasi gidip geliyor sicaklik dustu bayağı ama yine reset atiyor PC anlamis degilim.

PC bilesenleri.

His RX 580 8 GB.
Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450M SH2.
2x8 16 GB 3000 MHz RAM.
PSU platoon 500W.

Herkes PSU degistir diyor ama sadece PUBG'de oluyor degistirmenin bir mantigi var mi?
aida64 programını indirip test yapmanı öneririm. sıcaklık ve frekans değerlerini gözlemlemen lazım

OCCT ile PSU testi yap anlarsın PSU'dan olduğunu. 1 dakika içinde kapanacağına garanti veriyorum.
Hem 500W hem dandik marka...

dediginizi yapicam
aida64 programını indirip test yapmanı öneririm. sıcaklık ve frekans değerlerini gözlemlemen lazım

bu testide yapicam
Güzelim sistemi C4'e mi emanet ediyorsunuz? Lütfen o güç kaynağını değiştirin. Sharkoon SHP650 tavsiye ederim. İtopya'da şu anda 280 TL.

Tavsiyene uydum gittim aldım geldim şimdi takıcam biraz oyun oynayıp denicem kapanmassa bildiririm tekrar teşekkür ederim harbiden kaliteli psu kutusundan kendini belli ediyor kablosu bile güzel .
Evet 4 saatlik oyunum boyunca hiç kapanmadı hatta yük altında ekran kartı sıcaklıpım 5 derece kadar düştü teşekkürler yardımınız için . ( Kaliteli psu seçin )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı