Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 9 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı? Almaya değer mi? Türkçe yaması da çıktı. Optimizasyon problemi olduğunu söyleyenler de var, ne yapsam bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2015
Arkadaşlar bu oyunu oynayan var mı? Almaya değer mi? Türkçe yaması da çıktı. Optimizasyon problemi olduğunu söyleyenler de var, ne yapsam bilemedim.
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #2 Değmez, beğenmedim. CRYTEK çuvallamış bu oyunda.
Hawkyshun Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 132 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 3.Sınıf Öğrencisi 9 Nisan 2015 #3 Eğer bilgisayarın bu oyunu Max. ayarlarda çalıştırabilecekse durma derim. Fiyatı pahalı fakat indirimleri takip edebilirsin.
Eğer bilgisayarın bu oyunu Max. ayarlarda çalıştırabilecekse durma derim. Fiyatı pahalı fakat indirimleri takip edebilirsin.
Arcturux Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #4 970 kartımla rahat oynadım bir sorun yok. Bence durma al zaten pahalıda değil steamde indirimlerden sanırım 35 tl gibi bir fiyata almıştım.
970 kartımla rahat oynadım bir sorun yok. Bence durma al zaten pahalıda değil steamde indirimlerden sanırım 35 tl gibi bir fiyata almıştım.