Ryujinx mobil nereden indirilir?

KIKU43BJK

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, sanırsam Nintendo Yuzu'ya yaptığı gibi Ryujinxe'de emülatörü güncellemesine dur demiş. Bende telefona emülatörünü indirecektim bulamadım. Android için yaptıkları versiyonu elinde olan veya güvenli bir kaynaktan atabilecek var mı?

Oradaki sahte Ryujinx arcade oyun açıyor.
Biraz geç oldu ama Ryujinx'in Android versiyonu yok. Çıkmaya az kalmıştı sanırım hem IOS hem Android versiyonlarının ancak kapatılınca onlar da gitti. İsteyenler oldu ancak geliştiriciler vermemiş kodları. Arşivlerden Yuzu'yu bulabilirsiniz muhtemelen ama.

Biraz geç oldu ama Ryujinx'in Android versiyonu yok. Çıkmaya az kalmıştı sanırım hem iOS hem Android versiyonlarının ancak kapatılınca onlar da gitti. İsteyenler oldu ancak geliştiriciler vermemiş kodları. Arşivlerden Yuzu'yu bulabilirsiniz muhtemelen ama.

Beta versiyonları çıkmıştı release çıkamadı maalesef.

Beta versiyonları çıkmıştı release çıkamadı maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'teki postta var sanırım ancak güvenilirliği hakkında bir bilgim yok. Fazlasıyla deneysel bir sürüm zaten Yuzu muhtemelen daha mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'teki postta var sanırım ancak güvenilirliği hakkında bir bilgim yok. Fazlasıyla deneysel bir sürüm zaten Yuzu muhtemelen daha mantıklı olur.

Ryujinx'te Mali daha iyi performans gösteriyor diyerekten aradım peki Yuzu nereden bulurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı