Ryzen 1200 AF sistem için PSU ve ekran kartı tavsiyesi

havalimonu

Decapat
Selamlar, yeni bir sistem topladım fakat PSU ve ekran kartını seçemedim. Tavsiye verebilecek var mı acaba?

Anakart: B450M S2H 3600 MHz.
İşlemci: Ryzen 1200 AF 12nm.
RAM: 8 GB 3000MHz.
Ekran kartı olarak ikinci el düşünüyorum çünkü bütçe Max 1000TL. PSU ise Max 350 TL bütçem var.

2.el bu bütçede en iyi kart RX580 olur ama bunu beslemek için 500-550W güç kaynağı gerekir azıcıkta O.C ile besler 1200 AF.

Bu kartlarda mining olayı oluyor sorularla aklını çelin miningli diye sormayın hayır der ama yapmış olabilir insan ne de olsa elinde kaç tane olduğunu sorun 2'den fazla varsa mining yapmıştır stress testi yapmasını isteyin, Benchmark testlerine bakın o kartın 1200 AF ile 0.dan daha düşük performans verecektir ne de olsa kullanılmış ama 20 30 FPS az vermez imkan varsa oturun 1 el oyun atın sıcaklıklarına FPS değerlerine bakarak.(Oyuna dalmayın ama)

Bu kartlarda mining olayı oluyor sorularla aklını çelin miningli diye sormayın hayır der ama yapmış olabilir insan ne de olsa elinde kaç tane olduğunu sorun 2'den fazla varsa mining yapmıştır stress testi yapmasını isteyin, Benchmark testlerine bakın o kartın 1200 AF ile 0.dan daha düşük performans verecektir ne de olsa kullanılmış ama 20 30 FPS az vermez imkan varsa oturun 1 el oyun atın sıcaklıklarına FPS değerlerine bakarak.(Oyuna dalmayın ama)

Tamamdır bakacağım FPS 500W PSU yeterli olur mu? N11'de 20 TL indirim kuponum var onu da ekleyerek almak istiyorum :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı