Ryzen 1200 sistem görüntü vermiyor

theforus

Kilopat
Daha fazla  
Sıkıntım şu: Yeni bir bilgisayar topladım. RAM hariç tüm parçaları denedim, çalışıyorlar. RAM'im RGB ve LED'leri yanıyor.

Power tuşuna basıyorum. Her şey normal gözüküyor fakat ekran gelmiyor. Monitör ışığı sarıdan maviye dönmesi gerekiyor o da sarı da kalıyor. Bilgisayardan anlıyorum, "kabloyu onboarda takmış olabilir misin?" falan demenize gerek yok.

Sistem:
  • Ryzen 3 1200 (APU yok onboard çalışmaz)(Denendi çalışıyor)
  • MSI B350m Gaming Pro(Denendi çalışıyor)
  • Zotac 1060 6 GB amp edition(denendi çalışıyor)
  • Cooler Master g500 80+ 500w(denendi çalışıyor)
  • Seagate barracuda 1t 7200rpm(denendi çalışıyor)
  • Monitör Viewsonic W2450 idi sanırım. VGA ile şuan kullanıyorum ama yeni PC'm de HDMI ve display var. HDMI takıyorum.
Son olarak Corsair vengeance 2x8 GB 3000 MHz RGB RAM'lerim var. Tek slot denedim, yer değiştirdim. Fakat başka bilgisayarda deneme şansım yok. Mantıken 0 ürün ikisi de bozuk olamaz birinin çalışması lazım. Son çare onları da garantiye göndereceğim. Ben sağlam bunlar diye bir cevap bekliyorum ama denemediğim bir şey kalmadı.

Kabloları kontrol ettim.
Tüm parçaları baska PC'lerde denedim (RAM hariç)
Söküp baştan topladım.
BIOS pili çıkart tak yaptım.
Aklıma gelen ama alakası olmadıgini bildiğim şeyleri bile denedim. Ekran yok, bip sesi yok her hangi bir hata mesajı çıksa maksimum 15 dakika da hallederim ama bu benim ustalık eserim sanirim. Son olarak ben yıllardır eski PC'leri topluyorum, tamir ediyorum. Acaba benim bilmediğim bir şey mi var? Işte önce BIOS update etmen lazım vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…