Ryzen 1200 ve 1050 Ti sistem düşük FPS

Ccebur

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet tüm oyunlarda genel olarak sıkıntı bu. GTA V'den ekran görüntülerini Afterburner ile paylaşacağım. Sürücülerin hepsi güncel. KMSpico kurmuştum fakat işe yaramadı sonra sildim görev yöneticisinde gözükmüyor.

Sistemim;
  • MSI GTX 1050Ti Aero ITX Ocv2
  • Ryzen™ 3 1200
  • GSKILL 2133MHz 8GB RAM
  • Cooler Master Masterbox 5 Lite + 500W 80+ PSU
  • MSI A320M Pro VH-Plus
Ekran Görüntüleri;
20180803175232_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
144HZ böyle bir PC'ye gereksiz ve fazla. Bu tür düşük sistemlere en fazla 75HZ monitör takılmalı.
Genellikle CS ve LOL oynadığım için 144 alacağım. CS'de sıkıntı yok fakat LOL'de ki düşük fps canımı sıkıyor. Daha yüksek fps alabileceğini biliyorum fakat almıyor.

İşlemciniz GTA 5 için fazlasıyla yeterli ve GTX 1050 TI'ı tam olarak besleyebilecek güçte merak etmeyin.

Yalnız yüklediğiniz ekran görüntüsündeki değerlere bakınca sistem kartın %60'ını kullanabiliyor olarak görünüyor. Yani kartı tam performansta (%100) değil de %60 gücünde kullanıyor.

Darboğaz olması mümkün olmadığı için başka bir sebebi var bunun ve ben de bunu bilmiyorum :kıkırda:

İşlemciniz GTA 5 için fazlasıyla yeterli ve GTX 1050 TI'ı tam olarak besleyebilecek güçte merak etmeyin.

Yalnız yüklediğiniz ekran görüntüsündeki değerlere bakınca sistem kartın %60'ını kullanabiliyor olarak görünüyor. Yani kartı tam performansta (%100) değil de %60 gücünde kullanıyor.

Darboğaz olması mümkün olmadığı için başka bir sebebi var bunun ve ben de bunu bilmiyorum :kıkırda:
O sıkıntıyı bulanın ellerinden öperim ya :D. Ben de bulamıyorum sorunu görünürde hiç bir sıkıntı yok. Bir forumda okumuştum benzer bir sorunu 1080Ti ile yaşayan bir arkadaş varmış. Formatlayıp temiz bir kurulum yaptıktan sonra düzelmiş. Son çare bu sanırım.
Sürücüler güncel mi? BIOS Güncel mi? Değilse güncelleyin.
Hepsi güncel.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı