Ryzen 1300X ve 1050 Ti sistem toplama

Monitör için 270 tl gibi bir bütçe kaldı, eğer sistemi kendiniz toplayacaksanız farklı firmalardan her bir donanımın fiyatına bakıp fiyatlar düşürülerek ve kasayı ben emsal teşkil etmesi için ekledim ondan da kısılarak bu ayarda bir sistem toplanır. Ryzen sistemler için artık 2400g den aşağısını toplamamaya çalışın. Farklı firmalara bakmak için zamanım olmadı kendiniz bir araştırmaya çalışın. Teknolojipazar, teknobiyotik vs vs

O fiyata mönitör tavsiyesi verir misiniz?

O fiyata mönitör tavsiyesi verir misiniz?
Dediğim gibi sistemi kendiniz toplayabilecekseniz tek bir firmadan alışveriş yapmamakta fayda var, bu şekilde monitöre kalacak meblağ yükselir. Ayrıca kasada da değişime gidilebilir oradan da biraz artırılabilir. Ben zamanım olmadığı için tek tek firmalara bakıp paylaşım yapamadım. Monitör içinde şuan maalesef zamanım yok. İş yerindeyim, monitör konusuna hakim olan arkadaşlar mutlaka vardır, siz kendiniz de ufak bir araştırma yapın her ihtimale karşı.

Her şey için teşekkürler ama zamanınız olunca zaman ayırabilirseniz sevinirim

Yardım etmeyelim diye sormuyorum, sistemi kendiniz toplayamayacaksanız her donanım için onlarca firmadan tek tek fiyat bakmanın hiç bir anlamı olmaz değil mi? Monitör konusunda da benden daha iyi bilenler vardır mutlaka diye belirttim, bu iyi dersem yalan söylemiş olurum.

Tamam çok teşekkürler haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…