Ryzen 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Ertuğrul Ayman

Hectopat
Yer
KDZ Ereğli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS:

1.jpg

MSI:

2.jpg

Arkadaşlar hangi sistemi toplamalıyım yardımcı olur musunuz? İkisi arasında kaldım ve en önemlisi sistem iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir siteden toplamanızı öneririm. Ayrıca o ekran kartı alınmaz neredeyse 1000 TL. Ben indirim zamanı Vatan Bilgisayar'dan 706 liraya Asus Expedition versiyonunu almıştım. İnanın Strix versiyonu için o kadar para vermeye değmez zaten diğer sitelerde bile o kadar pahalı değil. Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelere yönelmenizi öneririm.

Başka bir siteden toplamanızı öneririm. Ayrıca o ekran kartı alınmaz neredeyse 1000 TL. Ben indirim zamanı Vatan Bilgisayar'dan 706 liraya Asus Expedition versiyonunu almıştım. İnanın Strix versiyonu için o kadar para vermeye değmez zaten diğer sitelerde bile o kadar pahalı değil. Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelere yönelmenizi öneririm.
Ben de 667 TL'ye almıştım. Değmez bence de o kadar fiyat farkına.

arkadaşlar yorum engelim vardı

İki sistem de aynı. Yoksa ben mi yanlış görüyorum?
: Hocam sistemin biri anakart ve ekran kartı olarak msi ve asus uyumluluk bakımından

: site itopya hocam strix in tipi hoşuma gitti o yüzden strix tercih etmiştim

Ryzen 1400 almanızı tavsiye ederim,100 tl fark ile. @mag339 'a katılıyorum; strix için değmez Galax aldım ben soğutma mükemmel ve sadece 3 Fps fark var aralarında.
: ekran kartı olarak bu iki markayı düşünüyorum galax ın biraz garantisi sorunluymuş herhalde 1400 ü düşünebilirim teşekkürler

Ben de 667 TL'ye almıştım. Değmez bence de o kadar fiyat farkına.
: oc modelli bir ekran kartı düşünüyorum şu an kullandığım pc 10 senelik o yüzden aldımı en fullünü almak istiyorum

yorumlarınız için hepinize teşekkürler ama 2 sistem arasından hangisini almalıyım acaba msi mı daha iyi asus mu işlemciyide bütçeme uyarsa 1400 yapabilirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı