Ryzen 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem

master465

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar ihtiyacımdan dolayı sistem toplamaya karar verdim. Oyun oynarken aynı zamanda Twitch üzerinden yayın işlerine de başlayacağım kısmetse yakında. Parçaların uyumluluğu, verimi nasıl olur? Bu sistem ihtiyacımı karşılar mı? (World of Tanks, Drakensang Online, Mount & Blade, PUBG gibi, tabi zamanla oyunlar artacak bunu göz önünde bulundurmamız da fayda var) Şimdiden yardım ve ilginiz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Sistemi oluşturan parçalar;

AMD Ryzen 1300X
MSI B350M Mortar AMD B350 3200+ (OC)
Zotac Nvidia GeForge GTX 1050 TI 4GB 128 Bit GDDR5
G.Skill RipJawsV 8 GB 3000 MHz
Cooler Master MasterBox Lite 5 80+ 500W

07.01.2018 Güncel Fiyat 2850 TL.

HDD+SSD elimde mevcut listeye dahil etmedim.

Bütçemi düz 3000 TL kadar artırabilirim. Örnek olarak söylüyorum o ekran kartı kötü 40 50 daha ver şunu al yada şu parça uyumsuz onun fiyatına şu parça daha uygun gibi başka fikir ve seçeneklere açığım. Önemli olan tek atışlık mermi ile doğru hedefi vurmak. Hata yaparsam yandım demektir. Sistemi çevirecek param olmayacak uzun bir süre

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin genelinde bir problem yok ufak tefek şeyler hariç. Anakart biraz pahalı kaçmış sanki bu sisteme benli o düzeltilebilir. Onun dışında Zotac'dan uzak durmanızı öneririm şahsen. Onu yerine Asus, MSI, Gigabyte gibi markalara bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…