Ryzen 1400 ve GTX 1060 sistem toplama

denizefe12899

Hectopat
Daha fazla  
  • MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6 GB
  • AMD Ryzen 5 1400 3.2GHz - 3.4GHz 8Mb 65W 14nm
  • MSI B350 Pc Mate
  • Gskill 16 GB (2X8GB) RipjawsV
  • Corsair 240Gb Le Serisi Sata 3.0 SSD
  • SeaGate 3.5'' 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200RPM
  • Corsair Carbide Serisi Spec-Alpha MidT Atx Kasa
  • Corsair Builder VS Serisi 650W Güç Kaynağı
Sizce bu kasa yeterli mi değiştirmem gereken parçalar var mı? Benim çok bilgim yok toplama konusunda. Hepsini Vatan'dan toplamayı düşünüyorum. İşletim sistemini onlar bedava kuruyor mu yoksa satın mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistemi bende toplamıştım. Vatanda fiyatlar çok pahalı. Onun yerine Sinerjiye bakmanızı tavsiye ederim. Sinerji DCA1060 (Asus) Ryzen 1400 8GB 1TB GTX1060 Eklemek istediğiniz parça olursa onuda satın alın ayrıca. Kurulumunu falan filan onlar yapıp kutularıyla birlikte size yolluyorlar. Ben burdan aldım memnunda kaldım. Windows bile kuruyolar ama lisanssız.

Aynı sistemi bende toplamıştım. Vatanda fiyatlar çok pahalı. Onun yerine Sinerjiye bakmanızı tavsiye ederim. Sinerji DCA1060 (Asus) Ryzen 1400 8GB 1TB GTX1060 Eklemek istediğiniz parça olursa onuda satın alın ayrıca. Kurulumunu falan filan onlar yapıp kutularıyla birlikte size yolluyorlar. Ben burdan aldım memnunda kaldım. Windows bile kuruyolar ama lisanssız.

Aynı sistemi bende topladım. Hangi işletim sisteminin hangi versiyonunu kullandığınızı öğrenebilir miyim? Çünkü benim sistemde bir kaç saat sürekli oyun oynayınca direkt oyunu kapatıp masaüstüne atıyor. Birkaç farklı Windows 10 sürümleriyle denedim sonuç aynı.

Windows 10 Pro 64bit en güncel yazılım ile kullanıyorum.

Tam olarak topladığınız donanımı yazabilir misiniz?

Benim topladığım sistem:
MSI B350 PC MATE Motherboard
Asus GeForce GTX 1060 3GB GPU
AMD RYZEN 5 1400 CPU
GSKILL 2400Mhz 2X8GB RAM (RYZEN UYUMLU)
ZALMAN Z3 PLUS PC CASE + 600W POWER SUPPLY
SANDISK 240GB SSD
SEAGATE 2TB HDD

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı