Ryzen 1500X PC Toplama

enhar4343

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar size bir sorum olacak. Yılbaşında ya da 15 tatilde PC alacağım. Özellikleri şunlar eksikleri soylersenız sevınırım.
  • AMD Ryzen 1500X 3.5GHZ
  • Gigabyte B350M Gaming AM4 3200MHZ DDR4
  • Cosair Vengeance LPX DDR4 8GB TEK MODUL RAM 2666MHZ CL16
  • Seagate Barracuda 7200RPM 64MB 1TB
  • Corsair Spec Sarı Siyah Kasa ATX
  • Akasa Viper 600W +80
Asıl soruya geldik. Ekran kartını 1060 istiyorum. Ancak ASUS STRIX-Gigabyte Aorus - MSI gaming modeller çok pahalı. Ben biraz daha uvcuz 150-200 TL daha ucuz kartları almak istiyorum. Yardım burada istiyorum. Zotac 6 GB AMP diye bir kart var ASUS dual 6 GB OC diye bi kart var ve Gigabyte G1 gaming diye bir kart var. Sizce hangisi bana gore ASUS ya da Zotac ama size de sormak istedim. Zotac veya ASUS dual kullanan varsa yazarsa çok memnun olurum. Teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS sırf reklam bence. Ben hayatta ASUS'a fazla para vermem. Zotac asla tavsiye etmem. İleride üzerindeki komponentler sorun çıkarabilir. Anakart olarak Gigabyte yerine ASUS veya Asrock almanı tavsiye ederim. Ryzen ile mutlaka çift kanal bellek kullanmalısın, özellikle multi player oyunlarda farkını rahatlıkla hissedersin. HDD olarak Seagate yerine Toshiba veya Western Digital (WD) almanı tavsiye ederim. PSU olarak Akasa yerine FSP almanı tavsiye ederim. Kısıtlı bir bütçede kasaya o kadar para vermeni tavsiye etmem.

Ben bir sistem topladım, bütçeni geçmiş olabilir, ama pişman olmazsın. Elektronik işinde acele etme, almışken bir kere al derim. (y)

Ekran Alıntısı.JPG

Seçtiğim PSU 85+ verimliliğe sahiptir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı