Ryzen 1500X ve 1050 Ti sistem toplama

mikroplazma

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Uçak Gövde-Motor Teknisyeni
Kuzenime böyle bir sistem topladım. Önerebileceğiniz parçalar var mı ?

darari.PNG

Kuzenime böyle bir sistem topladım. Önerebileceğiniz parçalar var mı ?

Eki Görüntüle 250441
Anakartı B350 veya X370 bir modelle değiştirin. (Bu bütçe için B350 çok daha mantıklı olur.) Güç kaynağını mümkünse VS serisi seçmeyin. Sorun bildiren çok var. RAM'i de çift kanal ve 3000 - 3200MHz seçmeye çalışın. Ryzen yüksek hızlı belleklerde daha iyi çalışıyor. Sepetteki kasa ile daha önce sistem topladım, bütçe el verirse NZXT, Cooler Master, Phanteks veya Corsair'in daha üst (en üst değil, daha üst) seviye kasalarına yönelin. İçinde çalışılması en kolay kasa değil. Çok zor da değil, ancak yine de söyleyeyim dedim. Günümüzde de DVD yazıcıya gerek kalmadığını düşünüyorum. Eski bir teknoloji. Ancak müzikle uğraşılıyorsa ya da arşivi falan varsa kuzeninizin belki almaya değebilir. Ancak yine de söylüyorum, artık çok eski bir teknoloji.

Elzem değilse dvd-rw almaya gerek yok. Anakartı 350M serisinden al. İşlemciye ekran kartı düşük olmuş, ferrariye lpg taktırmışsın :) . Ya işlemciyi 1400 al yada rx 480 8gb ekran kartlarını stoklara gelmesini bekle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı