Ryzen 1500X ve 1050 Ti sistem toplama

Daha fazla  
Önceli̇kle merhaba,

Youtube'da veya Twitch'te canli yayin tarzi bir şey yapmak istiyorum. Bir sistem topladim fakat iyi mi bilmiyorum bi bakar misiniz?

Sistem aşağıdaki gibi sizce iyi mi kötü mü ? Arti bir şey var mi? Eksik bir şey var mi söylerseniz sevinirim. :)

Oynayacağım oyunlar:
  • GTA V
  • LOL
  • CS:GO
  • PUBG
Aşağı yukarı bu tarz oyunlar olacak.
Toplam: 2972,92 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak Zotac GTX1050 Ti MINI EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı alabilirsin senin seçtiğinden FPS olarak farkı pek olmaz paran cebinde kalır ve anakartı yükseltebilirsin.
Anakart olarak : MSI B350M BAZOOKA AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart Bunu alırsan işlemcine OC yapabilirsin. En az B350 yongasını almanı tavsiye ederim.
RAM olarak da işlemcinin tam performansından yararlanmak adına en az 3000 MHz bir RAM almalısın.
HDD olarak Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk alabilirsin seçtiğin HDD ile önbelleği 2 katı daha fazla.

Ekran kartı olarak Zotac GTX1050 Ti MINI EDITION GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı alabilirsin senin seçtiğinden FPS olarak farkı pek olmaz paran cebinde kalır ve anakartı yükseltebilirsin.
Anakart olarak : MSI B350M BAZOOKA AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart Bunu alırsan işlemcine OC yapabilirsin. En az B350 yongasını almanı tavsiye ederim.
RAM olarak da işlemcinin tam performansından yararlanmak adına en az 3000 MHz bir RAM almalısın.
HDD olarak Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk alabilirsin seçtiğin HDD ile önbelleği 2 katı daha fazla.
Hocam seagate çok sorunlu diyorlar, yine de tedbir almakta fayda var.
HDD: WD 1TB Blue Sata3 7200rpm 64 Mb Hard Disk (WD10EZEX) - incehesap.com
RAM: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram
Diğer parçalar KABAMSI'nın dediği gibi olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı