Ryzen 1500X ve GTX 1060 sistem toplama

FuzuIi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Hepsiburada KDV indirimden topladım bugün sipariş verilecek. Uyumsuz parça veya aynı fiyata daha iyisi var dediğiniz parçalar var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    70,9 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Hepsiburada KDV indirimden topladım bugün sipariş verilecek. Uyumsuz parça veya aynı fiyata daha iyisi var dediğiniz parçalar var mıdır?
Çok az bi fiyat farkıyla R5 1600 almayı düşünebilirsiniz. Fazladan 2 çekirdek ve 4 izleğe sahip bir işlemci.

Eleştirilerinize açığım ama en mantıklısı bu gibi geldi bana.
Eki Görüntüle 285915 Eki Görüntüle 285916
hocam teşekkür ederim ama önerdiğiniz sistem bütçemi çok aşıyor.

görüşleriniz için teşekkür ederim.Sistemi sipariş verdim.r5 1600ü ben de düşündüm fakat o 910 liraydı aradaki 200 liralık farka değmiceğini düşündüm.Tam sipariş geçerken ekran kartı stokta kalmamıştır diye uyarı verdi onun yerine msi gaming x 6 gb olan modeli aldık 200 lira daha fazlaya geldi ama o da sağlık olsun artık.Son olarak montaj için önerebiliceğiniz bir öğretici tadında bir video,makale var mıdır?ilk defa topladığım için pek bilgim yok bu konularda.

Hayırlı olsun.

Technopat youtube kanalındaki sistem toplama videolarından yardım alabilirsiniz.

Bütçeyi ekran görüntüsünde belli etmiş ve ben sadece sisteme baktım ve konuda yazmıyordu.

Hangi sistemi aldınız?
kendi attığım ekran görüntüsündeki sistemi aldım hocam .ekran kartını msi gaming x ,hddyi de toshiba aldım onun dışında aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…