Ryzen 1500x ve GTX 1060 Sistem Toplama

Hocam ekran kartını benim önerdiğimle değiştirin. İki kartta da PCI Express özelliği var; anakartta da var. Sorun yok yani. HDD, SSD, kasa ve güç kaynağı olarak ne alacaksınız?

Ekran Alıntısı.PNG

tam olarak bu sistemi düşünüyorum anakart tam emin değilim değiştirebilriim belki sizin önerilerinize bakarım anakartta overlock sli 4 ram yeri olması ve bütün parçalarımla uyumlu olmasını isitoyrum , atx olmasını istiyorum öneriniz varsa alabilirim
ssd yi şuan için düşünmüyorum onu sonradan eklemeyi düşünüyorum sııvı soğutma da düşünüyorum sonra için ve daha fazla ram
ben ram alırken 3667 olarak alıcağım demi anakartın özelliklerine baktığımda ram frekansını 3667 veriyor ama anakartın adında 3200 mhz yazıyor o mhz overlockun mhz simi yoksa ramın mhz simi söylerseniz sevinirim
ben ram alırken 3667 olarak alıcağım demi anakartın özelliklerine baktığımda ram frekansını 3667 veriyor ama anakartın adında 3200 mhz yazıyor o mhz overlockun mhz simi yoksa ramın mhz simi söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 303652
tam olarak bu sistemi düşünüyorum anakart tam emin değilim değiştirebilriim belki sizin önerilerinize bakarım anakartta overlock sli 4 ram yeri olması ve bütün parçalarımla uyumlu olmasını isitoyrum , atx olmasını istiyorum öneriniz varsa alabilirim
ssd yi şuan için düşünmüyorum onu sonradan eklemeyi düşünüyorum sııvı soğutma da düşünüyorum sonra için ve daha fazla ram
Anakartın 3200MHZ ise 3000MHZ Ram almanı tavsiye ederim. Eğer 3200+ yazıyorsa 3200MHZ RAM'de alabilirsin ama 3000 alman daha iyi olur.

Ram frekansı ozelliklerde 2667 yazıyor ve adında 3200 (OC) yazıyor oradaki 3200 overlock la alakalı bişey değideğilmi ve ram frekansı ile ram hızı farklı şeyler mi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı