Ryzen 1500X ve RX 570 sistem toplama

Hangisini seçmeliyim (daha sonradan diğer birisini ekleyeceğim)

• OCZ 128GB RD400 NVMe M.2 Sata SSD (2650MB Okuma / 1200MB Yazma)

Oy: 0 0,0%
  • Corsair 240GB LE Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Atılay

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu gece ya da yarın sabah alacağımız sisteme dair çok önemli bir iki sorum var. Ryzen 5 1500x ve MSI RX570 Gaming X 4G beraber sıkıntısız çalışırlar mı bir darboğaz olma ihtimali olabilir mi? İkinci sorum ise bütçen kısıtlı olduğu için birini tercih etmek zorunda kalacağımdan OCZ 128 GB M2 SDD (2650R/1200W) ya da 240 GB herhangi bir SATA3 SSD ya da Seagate Barracuda 1TB HDD mi almalıyım? Çok fazla oyun oynamıyorum bilgisayar mühendisliği okuyorum sadece Phyton üzerinde çalışma yapıyoruz şu anlık. İleride herhangi bir seçeneği bilgisayarıma eklemem mümkün olabilir.

Darboğaz olmaz. Geri kalan parçaları ve bütçeni de belirt. SSD olarak Adata SU800 256 GB öneririm. Uzun bir süre yeterli gelecektir.
Bütçem yaklaşık olarak 3500 TL. Bu ay sonunda seçeneklerden diğerini de alacağım ancak sıfırdan bir bilgisayar alıp buna Windows kuracağım için M2 SSD alayım diyorum onun da disk alanı çok büyük değil 128 GB yetmezse diye korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı