C Cpt Yolo Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #1 Alınır mı, yorumlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2018
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #2 RAM sıkıntılı gibi duruyor. Overclocklanabilir ancak Ryzen işlemcilerde Mhz ve Dual Channel(çift slot) daha fazla performans veriyor. Edit: İsminde 16GB yazmasına rağmen açıklamada neden 8GB RAM kapasitesi var?
RAM sıkıntılı gibi duruyor. Overclocklanabilir ancak Ryzen işlemcilerde Mhz ve Dual Channel(çift slot) daha fazla performans veriyor. Edit: İsminde 16GB yazmasına rağmen açıklamada neden 8GB RAM kapasitesi var?
C Cpt Yolo Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2018 #3 M(i)usa dedi: RAM sıkıntılı gibi duruyor. Overclocklanabilir ancak Ryzen işlemcilerde Mhz ve Dual Channel(çift slot) daha fazla performans veriyor. Edit: İsminde 16GB yazmasına rağmen açıklamada neden 8GB RAM kapasitesi var? Genişletmek için tıkla... Valla bende pek anlamadım hocam
M(i)usa dedi: RAM sıkıntılı gibi duruyor. Overclocklanabilir ancak Ryzen işlemcilerde Mhz ve Dual Channel(çift slot) daha fazla performans veriyor. Edit: İsminde 16GB yazmasına rağmen açıklamada neden 8GB RAM kapasitesi var? Genişletmek için tıkla... Valla bende pek anlamadım hocam
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.638 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Haziran 2018 #4 2 tane vardır o RAM'den belki.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 9 Haziran 2018 #5 İsimde R5 1600 diyor açıklamada R5 2600 diyor, anlayamamaktayım.
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2018 #6 Güvenilir durmuyor gibi. İşlemci modeli de isim ve açıklamada gördüğün gibi farklı. Ve Ryzen'lerde kesinlikle tek modül önermiyorum.
Güvenilir durmuyor gibi. İşlemci modeli de isim ve açıklamada gördüğün gibi farklı. Ve Ryzen'lerde kesinlikle tek modül önermiyorum.