Satılık Ryzen 1600, RX 570 sistem

Makaleler
10
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemin en eski parçası geçen yıl kasım ayında alındı. HDD'ler, kasa ve PSU hariç bütün parçaların garantisi, kutusu, faturası duruyor. Sistem sorunsuz çalışıyor, kozmetik olarak vs. hiçbir kusuru yok. Fiyat olarak klavye mouse vs. her şey dahil 3200 TL düşünüyorum. Bursa, Gürsu'da oturuyorum. Satma sebebim telefonumun kırılması üzerine yeni telefon ihtiyacım ve üniversite için laptopa geçmek istemem.

• Ryzen 5 1600 işlemci
  • RX 570 Pulse ITX ekran kartı
  • Dark N10 kasa
  • Aerocool KCAS 600W 80+ PSU
  • Asus B450 TUF Plus anakart
  • Dark Freezer X124 işlemci soğutucu
  • Kingston 240 GB SATA SSD
  • 2x 1 TB HDD (toplam 2 TB, 7200 RPM)
  • 8+4 GB 3000 MHz RAM (8 GB Corsair, 4 GB G.Skill)
  • Corsair K70 LUX klavye
  • SteelSeries Arctis 3 kulaklık
  • Razer Basilisk mouse

Öncelikle telefonun kırıldığı için üzüldüm dostum, geçmiş olsun. Dostum benim şuan 2900 TL köşeye ayırdığım bütçem var. GET ile 2900 TL satabilirsen kesin alıcıyım.

Öncelikle telefonun kırıldığı için üzüldüm dostum, geçmiş olsun. Dostum benim şuan 2900 TL köşeye ayırdığım bütçem var. GET ile 2900 TL satabilirsen kesin alıcıyım.
Şu anda maalesef GeT ücretiyle birlikte 2900 çok az. Şu anda çok acelem yok.

Sistemin en eski parçası geçen yıl kasım ayında alındı. HDD'ler, kasa ve PSU hariç bütün parçaların garantisi, kutusu, faturası duruyor. Sistem sorunsuz çalışıyor, kozmetik olarak vs. hiçbir kusuru yok. Fiyat olarak klavye mouse vs. her şey dahil 3200 TL düşünüyorum. Bursa, Gürsu'da oturuyorum. Satma sebebim telefonumun kırılması üzerine yeni telefon ihtiyacım ve üniversite için laptopa geçmek istemem.

• Ryzen 5 1600 işlemci
  • RX 570 Pulse ITX ekran kartı
  • Dark N10 kasa
  • Aerocool KCAS 600W 80+ PSU
  • Asus B450 TUF Plus anakart
  • Dark Freezer X124 işlemci soğutucu
  • Kingston 240 GB SATA SSD
  • 2x 1 TB HDD (toplam 2 TB, 7200 RPM)
  • 8+4 GB 3000 MHz RAM (8 GB Corsair, 4 GB G.Skill)
  • Corsair K70 LUX klavye
  • SteelSeries Arctis 3 kulaklık
  • Razer Basilisk mouse
İşlemci, anakart ve ekran kartını alabilirdim ama ayrı satmıyormuşsunuz iyi satışlar.

Sistem baya güzel, fiyatıda iyi, alana hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı