C Carpathian Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar sizce topladığım sistem yeni nesil oyunlar için yeterli olacak mı? Ya da darboğaz, şu buna olmaz gibisinden. Ekran Kartı: RX 480 veya RX 580 almayı düşünüyorum. (Para toplamak için bekleteceğim yani.) HDD: Seagate 1TB 7200 RPM 64MB Cache (Elimde olan parça.) SSD: Şu anlık gerek yok. Belki ileride ekran kartı ile almayı düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Arkadaşlar sizce topladığım sistem yeni nesil oyunlar için yeterli olacak mı? Ya da darboğaz, şu buna olmaz gibisinden. Ekran Kartı: RX 480 veya RX 580 almayı düşünüyorum. (Para toplamak için bekleteceğim yani.) HDD: Seagate 1TB 7200 RPM 64MB Cache (Elimde olan parça.) SSD: Şu anlık gerek yok. Belki ileride ekran kartı ile almayı düşünebilirim. Şimdiden teşekkürler.
milk Megapat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Çözümler 1 26 Ağustos 2017 #2 Elbette yeterli olur. Aynı işlemci ve anakartı kullanıyorum, performanslarından gayet memnunum.
C Carpathian Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #3 milk dedi: Elbette yeterli olur. Aynı işlemci ve anakartı kullanıyorum, performanslarından gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bu tür anakartlarda SLI desteği var mıdır ?
milk dedi: Elbette yeterli olur. Aynı işlemci ve anakartı kullanıyorum, performanslarından gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Bu tür anakartlarda SLI desteği var mıdır ?
milk Megapat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 172 Çözümler 1 27 Ağustos 2017 #4 Carpathian dedi: Bu tür anakartlarda SLI desteği var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusunun üstünde "CROSSFIRE" desteği olduğunu belirten bir logo vardı. Muhtemelen SLI desteği de vardır.
Carpathian dedi: Bu tür anakartlarda SLI desteği var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusunun üstünde "CROSSFIRE" desteği olduğunu belirten bir logo vardı. Muhtemelen SLI desteği de vardır.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ağustos 2017 #5 Bütün B350 Chipset anakartlarda CF desteği var. Ama bu anakartta SLI desteği yok.
C Carpathian Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #6 Jira dedi: Bütün B350 Chipset anakartlarda CF desteği var. Ama bu anakartta SLI desteği yok. Genişletmek için tıkla... Yani ben sadece AMD markalar ile mi x2 kullanabileceğim. Bu CF & SLI farkı nedir? Birisi AMD birisi Nvidia mı ?
Jira dedi: Bütün B350 Chipset anakartlarda CF desteği var. Ama bu anakartta SLI desteği yok. Genişletmek için tıkla... Yani ben sadece AMD markalar ile mi x2 kullanabileceğim. Bu CF & SLI farkı nedir? Birisi AMD birisi Nvidia mı ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ağustos 2017 #7 AMD = CF Nvidia = SLI
C Carpathian Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #8 Teşekkür ederim her ikinize de beğenileri attım.