Şu an okul içerisindeyim eve gelince ilk işim size resimleri ve sonuçları iletmek olacakSiz BIOS görsellerini ekleyin.
Öncesinde AMD CPU BOOST özelliğini BIOS üzerinden bulup devre dışı bırakın.
Sorununuz ise RAM hızı ya da PSU kaynaklı görünüyor (ekran kartı sürücünüzün güncel olduğunu farz edersek). Çünkü Ryzen işlemciler yüksek hızda RAM istiyor. PSU sorunlarında da her zaman PC kapanacak demek değildir. PSU değişimi olana kadar oyunlarda drop yiyenler biliyorum.
Oyun içi ısı değerlerine MSI'dan değil, Cpu Hardware monitor info yazılımından bakın. O yazılımı açık tutarak oyuna girin. Maksimum değerleri tüm sistem bilgileri için göreceksiniz. Aşırı ısınan bir donanım varsa da onu görebileceğiz.
BIOS ayarlarını da beraber yapalım. Siz sayfa sayfa ekleyin.
Ram yetersiz geliyor %90 ihtimal ile. MSI Afterburner değerlerini atabilirsen daha belirgin olabilir.PUBG orta ayar 60 FPS rahatlıkla alabiliyor ama drop yiyor kapanıyor.
MSI GTX 1050 Ti
AMD Ryzen 5 1600
HyperX 8 GB RAM 2400 MHz
850 Watt 80 Plus
MSI X370 Gaming Plus
Cooler Master Haf X 942
Samsung 970 Evo 250 GB
1 TB HDD
500 GB HDD
Ram yetersiz geliyor %90 ihtimal ile. MSI Afterburner değerlerini atabilirsen daha belirgin olabilir.
Oyunh oynarken görev yöneticisinden disk kullanımına bakabilirmisin?Oyun içi AfterBurner değerleri![]()
Hepsi oyun içi değerlerOyunh oynarken görev yöneticisinden disk kullanımına bakabilirmisin?
Evet tüm sürücüler güncelRam yetersizliği yaşıyor olabilirsin tam karar veremedim. Tüm driver'lar güncelmi?
Sıcaklık sorunu yok 30-50 arası değerlerSıcaklıklar ne durumda?
Ram yetersizliği yada işletim sistemi olabilir.Sorun nerede acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.