Ryzen 1600 ve GTX 1050 Ti 2. El Sistem Toplama

Yer
İstanbul
Herkese iyi günler arkadaşlar. 2. el sistem için aşağıdaki parçaları kendi kafama göre dizdim. Herhangi bir darboğaz ya da başka bir sıkıntı yaşar mıyım? Sistemi oyun oynamak için topluyorum. Monitör, kasa ve SSD’yi aldım.
Aşağıdakilere denk ekran kartı, işlemci, anakart ve RAM tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Asus B350M-A DDR4 Anakart
  • AMD Ryzen 5 1600x
  • 8 GB 2133 MHz RAM
  • GTX 1050Ti 4 GB Ekran Kartı
  • Cooler Master MasterBox Lite 3.1
  • AOC E2250SWDN Black 22" 5ms Monitör
  • Sandisk 120 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü değiştirin 1ms alın oyun için 5ms ile arasında aman amam bir fark yok ama genede söylemek istedim.
Bende ikinci el yükseltmeler yapıyorum işlemci ve ekran kartı çünkü sıfır almaya cidden güç yetmez. Garantisi varsa ve alıcıyla yüzyüze görüşüp test yapmana izin veriyorsa alınabilir. Testleri normal değerler de olmak koşuluyla tabiki.

Ekran kartı, işlemci, ram ve anakart için 2300 TL gibi bütçe ayırdım.

Monitörü ucuz aldığımı varsayıyorum çokta önemli değil zaten. Profesyonel oynamıyorum. Monitörü 170 liraya aldım. [emoji28]

2. el ürün almak zorundayım yoksa sıfır almaya kalkarsam bütçeyi aşıyorum. Ayrıca dolar kurundan dolayı fiyatlar aşırı yüksek seyir ediyor. Garantili ve temiz ürünler almaya çalışıyorum.

Ayrıca moderatör arkadaş konu başlığını yanlış düzeltmiş. İşlemci AMD Ryzen 5 1600x olacak ya da ona denk bir İntel işlemci olacak.

Son düzenleme:
2.El sistem toplamayın. Parçalar bozuk çıkabilir.

confused-nigga.jpg

AliExpress'ten alınan Xeon'lardan bahsetmiyorsun umarım.

Bu bütçeyle Gtx 1050ti, 8gb RAM, İ5 7.nesil işlemci ve anakart bulabilrsin gibime geliyor.
Ama iyi kovalarsan fiyatları daha ucuza daha iyisini de alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı