Ryzen 1600 ve GTX 1050 Ti sistem

Cengiz DÖNMEZ

Kilopat
Daha fazla  
3-4 gündür araştırıyorum resimdeki gibi bir sistem topladım. After, Premier, Adobe kendimi geliştirmeye başladım. Oyunda olmazsa olmaz diyorum. Yanlış olan bir şey yada önerebileceğiniz bir şey var mı? Bu gün yarın sipariş vereceğim. Hangi siteden vermeliyim ona da karar veremedim. Vatan pahalı.

Sinerji
İtopya

Derseniz güvenilir mi ?

Hepsiburada.com ?

Birde 700 TL monitör önerisi İPS veya LED 23-24 İnç.

IPS 5ms program iş için daha iyi mi gidiyor acaba? 5 ms oyunda takılmaz yaşatmaz galiba. Yoksa Led 1 ms monitör mü tercih etmeliyim. Led 1ms'lik iş açısından iyi gitmez mi?

Kasa: PHANTEKS ECLIPSE P400

@Neko Usta dediler :matrix:

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• TOPLAM Y.JPG
    TOPLAM Y.JPG
    54,9 KB · Görüntüleme: 207
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde kasa var mı yoksa o modeli mi almayı planlıyorsunuz?

Toplam bütçe ne?

65.jpg

Kasa linkteki yerde daha uygun, ordan alabilirsin. (Güvenilir mi bilmiyorum yalnız)
RAM stokta olmayabilir, bu RAM'den 2 adet alıp kullanabilirsin. (700TL'e geliyor)
Monitör olarak bu model uygun gözüküyor. IPS iyidir.

Elinizde kasa var mı yoksa o modeli mi almayı planlıyorsunuz?

Toplam bütçe ne?

Eki Görüntüle 263913
Kasa linkteki yerde daha uygun, ordan alabilirsin. (Güvenilir mi bilmiyorum yalnız)
RAM stokta olmayabilir, bu RAM'den 2 adet alıp kullanabilirsin. (700TL'e geliyor)
Monitör olarak bu model uygun gözüküyor. IPS iyidir.
Elimde değil almayı planlıyorum oradan. O site nzxt, phanteks ürenlerini Türkiye de temsil eden adresmiş. Tamam teşekkürler. Monitör olarak da ips tercih ediyorum o zaman 4 ms link deki güzelmiş :) Bugün sipariş vermek istiyorum. Tek sorunum nereden vereceğim. Sinerjiden vereyim mi ? Bide monitör vatanda deneyip öle piksel varsa almama gibi bir güzelliğimiz var onu elden satın almak cazip geliyor o yüzden bu monitörde vatanda yokmuş yoksa onu damı internetden sipariş versem :D

Hepsiburada'dan almanı öneririm, çünkü 14 gün içerisinde geri verebiliyorsun. Ben aldım 1 hafta sonra geri verdim. Direk iade sorgu sual yok. Bakarsın ölü diri piksellere. :)
Teşekkürler. Ceza aldığım için cevap yazamamıştım. Anlamadığım neyi hatalı yapıyorumda ceza yiyorum. Sistemi güncelledim. Bu anakartta 2133MHz hızında RAM kullanabiliyormuşum. Anakart güncelledim. Biraz yüksek oldu ama olsun geliştireceğim ilerde.

Ana kart: ROG STRIX B350-F GAMING | Anakart | ASUS Türkiye
Buna uyumlu RAM buldum birde 3000MHz hızında kullananlar var. Bende ayarlarım.
Sinerji'den ve İnventus'dan sipariş verdim parçaları.
Gelince kuracağım :)
SSD M2 yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceza almanızın sebebi kuralları okumamış olmanızdır. Merak etmeyin hepimizin başına geldi. Öncelikle kuralları okumanızı tavsiye ediyorum.
İlla anakartın listesinde olmasına gerek yok, onlar sadece test edebildikleri RAM'lerdir. O anakartı alacağına X370 alabilirdin bence fiyat olarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı