Ryzen 1600 ve GTX 1060 düşük GPU kullanımı

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, çok uzun zamandır bu sorunun çözümünü düşünüyorum sanırım sorun 8GB RAM'den kaynaklı. RAM Dual yaparsam sorun çözülür mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sorun yaşadığın oyunlardan MSI Afterburner ile değerleri açarak ekran görüntüsü al. Buraya at. RAM yetersizliğinden dolayı düşük performans ve takılma sorunları meydana geliyor. Öyle bir şey varsa hazır Black Friday da yaklaşmışken bir adet daha 8 GB RAM alıp Dual Channel kullanırsın.

Hangi oyunlarda test ettiniz? Optimizasyonu yerlerde sürünen oyunlarla denediyseniz sistemi gayet normal.
Hocam forumda bu konuyu daha önce de açmıştım. CS-GO, BF1, Fifa hemen hemen her oyunda anlık drop, FPS düşüşü ve az GPU kullanımı yaşıyorum. 8GB RAM yetersiz mi geliyor acaba?

Hocam forumda bu konuyu daha önce de açmıştım. CS-GO, BF1, Fifa hemen hemen her oyunda anlık drop, FPS düşüşü ve az GPU kullanımı yaşıyorum. 8GB RAM yetersiz mi geliyor acaba?
Hepside işlemciye yük bindiren oyunlar. Black friday indiriminde 2. RAM'i alıp dual channel yapın ve ayarları ultraya alın.

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar, çok uzun zamandır bu sorunun çözümünü düşünüyorum sanırım sorun 8GB RAM'den kaynaklı. RAM Dual yaparsam sorun çözülür mü acaba?
Test ettiginiz oyunlar işlemci ye yüklenen oyunlar MSI Afterburner screenshotunu atarsanız yardımcı olurlar ve ramdan kaynaklıda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…