Tek firmadan (Sinerji) paylaştığınızdan daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sistemi kendiniz toplayabilecekseniz farklı firmalardan fiyat araştırmasıyla biraz daha düşebilir. Yada fiyatı belirleyen 1070ti dan fedakarlık yapılması kaçınılmaz.
Tek firmadan (Sinerji) paylaştığınızdan daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sistemi kendiniz toplayabilecekseniz farklı firmalardan fiyat araştırmasıyla biraz daha düşebilir. Yada fiyatı belirleyen 1070ti dan fedakarlık yapılması kaçınılmaz. Eki Görüntüle 319505
Aslında değiştirilmesi çok da kolay olmayan ekran kartını hatta işlemciyi tek seferde alınabilecek en iyisi almak daha sonra kolayca eklenebilecek bellekten kısmak mantıksız sayılmaz fakat paylaşılan sistem pek iç açıcı değil ona katılırım.
Tek firmadan (Sinerji) paylaştığınızdan daha iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sistemi kendiniz toplayabilecekseniz farklı firmalardan fiyat araştırmasıyla biraz daha düşebilir. Yada fiyatı belirleyen 1070ti dan fedakarlık yapılması kaçınılmaz. Eki Görüntüle 319505
Paylaştığınız sistemler ve bilgiler çok güzel ancak bu bütçe işinin sonunun olmadığını görüyorum. Maddi açıdan kısıt olmasa da bu kadar fazla para ayırmak aklıma yatmıyor açıkçası. Ayrıca 4 5 sene sonra yeniden aynı harcama yapmak da istemiyorum.
Paylaştığınız sistemler ve bilgiler çok güzel ancak bu bütçe işinin sonunun olmadığını görüyorum. Maddi açıdan kısıt olmasa da bu kadar fazla para ayırmak aklıma yatmıyor açıkçası.
Maalesef bilgisayar işi bu şekilde, tek firmaya bağlı olmak zaten bütçenin bir kısmını heba ediyor, onu alacağıma bunu alırım düşüncesi de sonu olmayan bir döngüye sebep olur maalesef bu da kaçınılmaz.