öncelikle konsola fps_max 0 yazın. Her haritanın değerleri farklı oluyor. Basit eğlence haritalarında 20 kişi olduğu için FPS ona göre düşüyor. Rekabetci maçlarda FPS çok daha yüksek oluyor. FPS için hiç bir extra ayarım yok. Oyun en yüksek ayarlarda.
R5 1600 - GTX 1070 kullanıyorum. CS:GO Dust2 haritasında 860 FPS görmüşlüğüm var. Yeni map'de 600 gördüğüm yerler oluyor. 1280 x 1024 bazen de 1600 x 900'de oynuyorum.
R5 1600 - GTX 1070 kullanıyorum. CS:GO Dust2 haritasında 860 FPS görmüşlüğüm var. Yeni map de 600 gördüğüm yerler oluyor. 1280 x 1024 bazen de 1600 x 900 de oynuyorum.
kardeşim csgo oyuncusu değilsin anlaşılan yorumun çok absürt csgo işlemci gerektiren bir oyun ekran kartın ne kadar iyi olsa bile cpu ya bakıyor rx 580 değiştirdim gtx 1060 aldım bir sonuç alamadım en son işlemci değiştim ve düzeldi.
kardeşim csgo oyuncusu değilsin anlaşılan yorumun çok absürt csgo işlemci gerektiren bir oyun ekran kartın ne kadar iyi olsa bile cpu ya bakıyor rx 580 değiştirdim gtx 1060 aldım bir sonuç alamadım en son işlemci değiştim ve düzeldi.
Eski sistemimde CSGO'da GPU kullanımı %30'u geçmiyordu.Bugün aldığım i7 7700k ile girdiğim zaman GPU kullanımı %60 buldu haliyle FPS artmış oldu. CSGO için PC toplayan arkadaşlara tavsiyem Ryzen almayın fan değilim arkadaşlar 10 sene AMD kullandım.
Dostum sen tek bir oyunla bir sistemin performansını ölçemezsin. Arkadaşlar da yukarıda belirttiği gibi CS:GO tek çekirdek performansı gerektiren bir oyun bu şekilde bir kanaat getirmen yanlış. Ve eski sisteminde ramların Mhz değerleri daha önemliydi.
İnsanların bilgisayar toplamalarındaki amaç her seferinde değişkenlik gösterebilir ve insanların bir çoğu bütçesine değer veriyor. Sen 10 sene AMD kullanmışsın ancak 10 sene boyunca tek bir mimarinin refresh halini kullandın ve AMD ryzen serisiyle piyasaya İntel'e kıyasla daha iyi bir şekilde giriş yaptı çünkü verdiğimiz paraya göre aldığımız performans üst düzeyde.