Ryzen 1600X GTX 1050 Ti droplanma ve FPS düşüşü

CanerKuscu

Centipat
Merhabalar, sistemim 1050 Ti Gaming X modeli işlemcim ise AMD Ryzen 1600X. Sistemim ilk zamanlar iyidi aradan 1 sene geçti bundan 5 6 ay önce render alırken Adobe Premier Pro ile PC kapanmalar oluyordu şimdi ise PUBG oynunda assetto Corsa ETS 2 oyunlarında 30 40 FPS kaybı yaşıyorum sıcaklıklarda hiçbir sıkıntı yok ekran kartının 2 GB tını kullanıyor önceden 90 100 iken şimdi ortalama 35 FPS alıyorum.

PSU modeliniz ne ?

Anakart nedir ucuz anakartlardan mı aldınız yoksa pahalı anakartlardan mı satın aldınız. Ucuz yada pahalı anakart çok önemli. işlemci izin yetmesi gerekiyor Kabylake ayarında işlemci sonuçta.

Anakart nedir ucuz anakartlardan mı aldınız yoksa pahalı anakartlardan mı satın aldınız. Ucuz ya da pahalı anakart çok önemli. İşlemci izin yetmesi gerekiyor kabylake ayarında işlemci sonuçta.

X370 GAMING Plus anakart MSI.
PSU iyiymiş de o kasa ısınma sorunlu bir model. Sorunun aşırı ısınma ile alakalı olabilir. Sıcaklıklara bak ve kasanın yan kapağını açarak oyun oynamayı dene derim.

Isınma sıkıntısı yok dereceleri kontrol ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…