Merhaba, aranıza yeni katıldım ve toplamak istediğim bir oyun bilgisayarı var. Bütçem başlıktaki gibi 5500 TL ve teknik bilgim pek fazla yok. Parçaları aşağıda belirttim.
Tavsiyeleriniz, yorumlarınız benim için çok değerli. Hangi parçayı hangisi ile değiştirirsem performans kaybetmeden daha ekonomik yapabilirim? Olur da dolar düşerse gelecekte sistem parçalarını nasıl update etmeye uygun düzenleyebilirim? Her türlü öneri ve yoruma açığım. Ayrıca sistemde 2 adet olmak üzere 17" monitörde kullanmak istiyorum, yeterli olur mu? Teşekkürler
Bütçeni biraz aştım farkındayım. Ancak bütçesi olan hiç kimseye 1050 TI önermem. Dünyanın en iyi ekran kartı değil. Düşük bütçede hayat kurtarıyor (bende kullanıyorum 1050 TI). Monitör ve kulaklığından biraz kısrak diğer tüm parçaları yükselttim. İleride bu sisteme 8 gb daha bellek ilavesi yaparsan tadından yenmez diye düşünüyorum. İleride zaten kulaklığını değiştirebilirsin çok kolay bir şekilde.
Kasa içi bütçem 3800 civarı, kasa dışı da 1700 civarı. Endişelendiren tek şey monitör, GTX 1060 a çıkabilirim ancak Asus VG248 almayı düşünüyorum.Bütçemi buna göre planlamıştım.
Tavsiyeler için teşekkürler.
Kasa içi bütçem 3800 civarı, kasa dışı da 1700 civarı. Endişelendiren tek şey monitör, GTX 1060 a çıkabilirim ancak Asus VG248 almayı düşünüyorum.Bütçemi buna göre planlamıştım.
Tavsiyeler için teşekkürler.
Siz bilirsiniz. Para sizin. Kullanacak olanda sizsiniz. Benim için performansı önemlidir. O yüzden bu şekilde yaptım. Sistemden kısıp çevre birimlerine yüklenmek bana doğru gelmiyor. İnşallah vereceğiniz karar neticesinde pişman olmazsınız. 1050 TI ile 1060 arasında çok ciddi performans farkı var diye bu şekilde yaptım. Ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.