Ryzen 1600X ve GTX 1070 Benchmark testleri

caner53

Kilopat
Herkese iyi forumlar.
Öncelikle şunu soracağım benchmark ve 3DMARK ile sistem testi yapılırken overclocklu bir sistem ile normal durumdaki sistem arasında fark olur mu yoksa program stabil ayarlardamı test ediyor ? Bir diğer konu ise;

Sistemimin Benchmark sonuçları resimde görüldüğü gibi işlemcim ve ekran kartım ortalamanın altında çıktı sizce sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Ve son olarak:

Burada da 3DMARK programında yaptığım test sonuçları mevcut. Tüm testlerin %87'sinden daha iyi sonuç aldım.

Genel olarak baktığımda testlerde iyi sonuçlar alıyor sistem fakat dün BF3 oynarken MSI Afterburner programı ile test ederken sürekli FPS düşüşleri yaşadım. İşlemcim %40'larda çalışırken ekran kartım %50 ile %70 arasında gitti geldi ara ara 90'ları geçti fakat Recep abilerin yaptığı testlerdeki gibi sabit 90 üzerinde çalışmadı hiç. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@CeoQ 4K açmamış derken? BF1 görüntüsü yok resimlerde, nereden gördünüz? Evet 2K kartıdır o! 1080p oynarsanız kart kendini kısıyor, 100% kullandırmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

BF3 den bahsediyor. Ultra ayarlarda neden %100 kullanmıyor diye sormuş arkadaş.

BF3 den bahsediyor. Ultra ayarlarda neden %100 kullanmıyor diye sormuş arkadaş.

Farketmez oyun, nVidida böyle bir şey yaptı bu seride. GTX 1070 1080p'de kullandırtmıyor. GTX 1080 ise 2K'da nispeten az, 1080p'de daha çok darboğaz yapıyor. Kullandırmıyor. Technopat incelemelerine bakın.

GTX 1080 mi kendini kullandırtmıyor. Şu videoya bakında ondan sonra konuşun.

Farketmez oyun, nVidida böyle bir şey yaptı bu seride. GTX 1070 1080p'de kullandırtmıyor. GTX 1080 ise 2K'da nispeten az, 1080p'de daha çok darboğaz yapıyor. Kullandırmıyor. Technopat incelemelerine bakın.

Konuyu okumadan yazmayalım. Adam zaten inceleme videosunda %99 kullandığı için sormuş yani kullanıyor bence sen izlemelisin. Fikri olan değil bilgisi olan yazsın konuya.

%100 kullanıyor GPU öyle mi? Gözlerinize baktırmanızda fayda var. Peki siz %100 gördünüz varsayalım. Neden 4K 60 civarı FPS veren GTX 1080, 1080p'de 110-120 FPS veriyor. Zaten GTX 1060 1080p'de 60-70 FPS veriyor. GTX 1060'ın 4 katı gücünde kartın, 70*4=280 FPS vermediğini açıklarsınız. Hadi 200 versin, onu bile veremiyor.

Konuyu okumadan yazmayalım. Adam zaten inceleme videosunda %99 kullandığı için sormuş yani kullanıyor bence sen izlemelisin. Fikri olan değil bilgisi olan yazsın konuya.

Arkadaş anlama kıtlığı mı var nedir? Nerde % 99 kullandığını görmüş, yazmış bana bir gösterseniz. Ayrıca hangi inceleme videosu, 1600X RX 480 sistem topladılar o var. Nerede inceme videosu göster. GTX 1070'lisi nerede, %90 üzerinde imiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…