Ryzen 1600X vs Ryzen 1600 sistem

Hangi sistem?

• Dark n10 + Ryzen 5 1600X + Dark freezer x120

• NZXT s340 elite + Ryzen 5 1600

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

emre mtlr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum başlıkta belirttiğim gibi.
  1. 1600X'li sistemi alırsam kasa Dark n10 + Ryzen 1600X + Dark freezer x120, 1600'lü sistemi alırsam kasa NZXT s340 elite + Ryzen 1600 oluyor siz olsanız ne yapardınız?
  2. NZXT s340 elite fan kontrolcülü bir kasa mı? Hangi kasa daha büyük ve hava sirkülasyonu daha iyi?
  3. Arkadaşlar PSU olarak bunu seçmemin sebebi hem tasarruf yapmak hem de ileride yeni bir ekran kartı aldığımda rahat rahat yetsin diye. Sizce bu marka PSU güvenilir mi ve kaliteli mi?
  4. Anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sistemi alacağım zamana kadar MSI anakartların Ryzen serisi işlemciler için olan sorunu biter diye düşünüyorum. Çünkü anakart fiyatına göre bence çok iyi bir anakart, sizce de öyle mi?
  5. RAM'leri de çok beğendim. 3200 MHz olması Ryzen için bir artı sonuçta. Bunun yanında RGB ışıklandırması gerçekten çok güzel. Ancak MSI'ın sitesinde uyumluluk bölümünde bu RAM'i bulamadım, bir sıkıntı olur mu? Ayrıca çoğu kişi bu konu hakkında konu açmış. 3200 MHz RAM'lerin 2133 MHz olarak çalışması diye. Bu konu hakkında MSI bir BIOS güncellemesi getirerek sorunu çözebilir mi?
Herkese teşekkür ederim.
Sistem de şu şekilde buyurun:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…