Çözüldü Ryzen 1700 Gigabyte A320-ds2 end random seed problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stpro

Hectopat
392825

Selamlar. Ryzen 1700 üzerinde Gigabyte A320-ds2 kullanıyorum. Kurulumda daha ilk saniyelerde bu şekilde kalıyor ve ilerlemeden böylece kalıyor. Bordum hakintosh destekli mi ? ya da eksik ne yapmış olabiliriz borddan şüpheleniyorum sizce sorun nedir ?
Teşekkürler.
Hn8dVz.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Varsayılan bir config.plist yoktur.
  • İçerdiği config.plist yapılandırma dosyaları (Clover):
    config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
    config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
    config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
    config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
  • Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından seçebilirsiniz.

Zen işlemciler için olanı kaydedeceğim sanırım fakat nasıl yapacağımı bilemedim. Kusurabakmayın.
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
Bunu PC üzerinde mi yapacağızz yoksa USB boot sonrası options menüsünden mi ?

Şu konuda yer alan bios ayarlarını dener misiniz?
Ayrıca başka usb portları dene.

Denedim yine olmadı, Kemal bey bu benim anakart tam destek vermiyor olabilir mi ? Aslına bakarsanız ben zaten bir anakart alacağım. Sizce hangi anakartı alayım en sorunsuz kurulum için ? Mesela MSI B350 yada B350 olan bir öneriniz var mı, neden anakart istediğime gelince, m.2 SSD slotu yok A320 lerde bu sebeple zaten alacaktım bari hem M.2 için hemde Ryzentosh için iyi olur diye model önerinizi bekliyorum.

Ben ilk olarak Ryzen3 1200 ile MSI A320M PRO-VH Plus gibi bir modele kurmuştum Ryzentosh olarak macOS sistem (Hackintosh). MSI B350 anakartın bir modelini zamanında denemiştim ama sata portları görmemişti macOS. Sana tavsiyem ASUS B350 serisine yönel. BIOS ve kullanılan bileşenlerden dolayı daha iyi olur. Bütçenize göre bakın sitelere falan (tercihim hepsiburada.com).

B450 alabilirsiniz. Ben Asus B450 Plus TUF Gaming kullanıyorum. Ayrıca:
Konusunda bulunan alternatif .efi driverları deneyebilirsiniz. Örneğin OsxAptioFixDrv-64.efi gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı